Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKE IGRE

Živi na Viru, a srebro je iskovao u Solinu

Petar Gorsa
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
23.06.2015.
u 12:00

Hrvatske odbojkašice upisale su poraz od Njemačke 0:3 (21:25, 22:25, 19:25) i ostale bez izgleda za plasman u četvrtfinale

Hrvatski strijelci konačno su dočekali barem jednu medalju na Europskim igrama u Bakuu. Petar Gorša osvojio je srebro u gađanju MK puškom 3 x 40 metaka.

– Ovo je prva velika medalja za mene nakon 2008. godine. Najviše medalja osvojio sam u juniorskom stažu i ovo je moja prva velika medalja u seniorskoj konkurenciji – rekao je 27-godišnji Bjelovarac koji posljednjih godina živi na Viru, a trenira u Solinu.

U disciplini mješovito u gađanju zračnom puškom Snježana Pejčić i Petar Gorša zapeli su u polufinalu. U disciplini mješovito zračni pištolj Marija Marović i Željko Posavec osvojili su 11. mjesto.

Hrvatski streličar Matija Mihalić nije uspio prirediti još jedno iznenađenje. Ispao je u 16-ini finala od olimpijskog pobjednika iz Pekinga Ukrajinca Viktora Rubana (1:7)

Mladi hrvatski U-17 vaterpolisti osvojili su četvrto mjesto nakon što su u susretu za broncu izgubili od Grčke sa 10:11.

Juraj Melša i Hrvoje Brezovac osvojili su četvrto mjesto u sinkroniziranim skokovima s daske visine tri metra. Hrvatski biciklist Bruno Maltar osvojio je 34. mjesto na cestovnoj utrci, a Emanuel Kišerlovski i Josip Rumac nisu završili utrku.

>> Sestre Zaninović opet obje osvojile medalju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije