Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Reala

Zidane ponosan na igrače, a objasnio je zašto je izvadio Modrića!

Zinedine Zidane
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
07.04.2016.
u 08:55

– Naravno da nisam sretan s tim rezultatom, a ni igrom baš, pogotovo u prvom dijelu. No, pred nama je i uzvrat, siguran sam da možemo preokrenuti

Wolfsburg je jučer priredio iznenađenje u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka te je na domaćem terenu nadigrao Real i slavio s 2:0. Iako su vukovi u Bundesligi na osmom mjestu, a Real je prije nekoliko dana pobijedio u Barceloni, na terenu je jučer domaćin izgledao kao momčad koja vrijedi pola milijarde eura.

Trener Reala Zinedine Zidane nije bio zadovoljan, ali branio je svoje igrače.

– Na njih sam ponosan, preuzimam svu odgovornost na sebe. Moramo analizirati što je bilo loše i preokrenuti sve u uzvratu. Ne radi se o manjku samopouzdanja niti problemu s gostovanjima. Znali smo da nas čeka teška utakmica. Svaki poraz boli, ali moramo ostati mirni. Siguran sam da nije baš sve bilo pogrešno. Moram u miru pogledati snimku – rekao je Zidane pa dodao:

– Naravno da nisam sretan s tim rezultatom, a ni igrom baš, pogotovo u prvom dijelu. No, pred nama je i uzvrat, siguran sam da možemo preokrenuti. Bitno je samo da ostanemo ujedinjeni te da imamo podršku navijača svih 90 minuta.

Luka Modrić bio je samozatajan, što potvrđuje i njegova statistika, zbog čega ga je Zidane izvadio iz igre u 64. minuti. Novinari su ga pitali je li Luka bio ozlijeđen?

– Ne, Luka nije bio ozlijeđen. Nismo stvarali puno šansi, a uvijek gledaš što možeš popraviti u igri. Nažalost, zamjene nam nisu donijele razliku. Ma mogao sam izvaditi Luku ili bilo kojeg drugog igrača, pa zamijenio sam i Kroosa Jamesom, ništa nije pomoglo...

>>Statistiku Luke Modrića pogledajte na portalu Goal.com.

Komentara 16

IN
Inspector
10:02 07.04.2016.

luku izvadio a casemira ostavio koji je poznat za svoju kreativnost i opasnost po protvnicki gol.. jest neki pametnjakovic ovaj zizou.. a gube 0-2..

SA
Sargovac
10:24 07.04.2016.

Casemir, Danilo, Jese, Ronaldo, Marcelo katastrofa. Sa toliko losih igraca nije ni mogao ocekivati bolji rezultat.

SI
Sidro123
11:46 07.04.2016.

Bolje da su izgubili tko bi opet gledao sliku kikija u donjim gacicama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije