Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Zeljković iskreno: Slabiji smo nego lani, ali se ne predajemo tako lako

storyeditor/2022-10-18/api01_cev.jpg
19.10.2022.
u 16:00

Bugarski Hebar posljednja je prepreka do ulaska u skupinu europskog natjecanja.

Odbojkaši i odbojkašice Mladosti danas igraju kvalifikacijske utakmice za plasman u skupinu Lige prvaka. Mladostašice u prvom, od tri kola kvalifikacija, igraju protiv slovenskog Calcita (dvorana Bojan Stranić u 18 sati). Zanimljivo je da ova dva sastava igraju međusobno i u MEVZA ligi. Slovenke su odigrale samo jedan susret u regionalnoj ligi pobijedivši uvjerljivo Kaštelu (3:0).

Odbojkaši Mladosti stigli su do završnog kruga kvalifikacija i za ulazak u skupinu Lige prvaka igrat će protiv bugarske momčadi Hebar. Prvi susret igraju u gostima, u gradu Paradžiku.

– Gledao sam Hebar u bugarskom Superkupu, a nadam se da ću stići i na utakmicu, jer je to otprilike sat vremena udaljeno mjesto od Sofije. To je starija momčad, i vrlo, vrlo iskusna, valjda 90 posto igrača prošlo je kroz bugarsku reprezentaciju. Trener je Talijan Placi, primač je Talijan Massari. Korektor Hirsch, Nijemac, ozlijedio se pa su uzeli Srbina Premovića za zamjenu, legendarni Bugar Salparov je libero, tu si i neki Bugari koji su prošli već kroz talijansku ligu…

27.04.2022., Kastela - Druga utakmica finala doigravanja za prvaka Hrvatske, Ribola Kastela - Mladost. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Vjerujem da Mladost ima šansu protiv njih, pogotovo jer se drugi susret igra u Domu odbojke. Poznajem momčad Mladosti, trenirao sam s njima nakon što sam na kraju ljeta završio s reprezentacijom, i dok još nisam otišao u CSKA. Iako je lanjska Mladost na papiru bila možda jača, i ove su godine na Savi složili respektabilan tim – rekao je Ivan Mihalj, bivši mladostaš koji ove sezone igra za CSKA iz Sofije.

Ivan Zeljković, igrač Mladosti, priznat će:

– Mislim da smo slabiji nego prošle sezone, što je i logično, jer smo lani imali dva najbolja hrvatska organizatora igre u sastavu, Višića i Bakonjija, Nikačevića na srednjaku i Bušu na korektoru, odličnog Brazilca… Sada imamo dva mlada i neiskusna korektora od po 19 godina – naglasio je Zeljković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije