Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogled

Zekićev potez je primitivan i za njega opravdanja nema

Zoran Zekić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
04.08.2018.
u 17:19

I za taj srednji prst, kome god on bio upućen i iz kojeg god razloga, opravdanja ne može biti

Rangersov stadion Ibrox nogometni je hram koji na tom mjestu stoji već punih 119 godina. I u tom nogometnom hramu, koji je svjedočio brojnim veličanstvenim nogometnim trenucima treba se znati i ponašati. I pokazivati poštovanje u svim situacijama.

Nažalost, trener Osijeka Zoran Zekić taj test nije položio jer njegov srednji prst upućen navijačima Rangersa usred Ibroxa jedna je od skandaloznijih stvari koje je taj stadion posljednjih godina doživio.

I za taj srednji prst, kome god on bio upućen i iz kojeg god razloga, opravdanja ne može biti.

Zoran Zekić je trener i kao takav uvijek treba biti primjer. Ujedno je i pedagog svojim igračima te uzor brojnim klincima koji vole Osijek. Zbog toga je taj njegov prst krajnje skandalozan jer kakav to primjer daje trener koji u vrućem ozračju reagira na ovakav primitivan način.

>> Pogledajte koji bi vatreni mogli promijeniti klubove ove sezone

Zoran Zekić dečko je koji je prošao težak put – od rata, pa onda igračke, a sada i trenerske karijere. Nitko ga nije nikada gurao, za sve uspjehe izborio se sam, uz mukotrpan rad. I baš zato velika je šteta da ovakvom nesmotrenošću pljuje prvenstveno po samome sebi. I koliko god jučer u obraćanju javnosti nabraja opravdanja za svoj čin, u krivu je jer opravdanja za to nema. Tako se jedan trener ne smije ponašati zato što svojim postupcima predstavlja ne samo sebe već i Osijek, Hrvatsku, sve naše trenere... Svjetski smo doprvaci u nogometu i tako se ne smijemo ponašati.

Uvjereni smo da njegov kolega s klupe Rangersa, veliki Steven Gerrard, u identičnoj situaciji nikada ne bi to napravio.

Za pokazivanje srednjeg prsta na nogometnoj utakmici nikakvog opravdanja nema. Jer srednji prst je uvijek znak nepoštovanja, nekulture, glupog ponašanja. Zekić tim srednjim prstom navijačima Rangersa sigurno nije želio poručiti da su prošli s jednim pogotkom razlike.

Ali Zekić je barem priznao svoju pogrešku, drugi je dan zažalio zbog svega i na neki način se posuo pepelom. Barem to...

Komentara 1

IV
ivankovo
18:37 04.08.2018.

S slavonci u bolnici od ubodni rana za to nikom nista.A Ovaj pajdo sto pise clanak sigurno je lojalan gradzanin Lijepe naše!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije