Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI TRENER ŠOKIRAO

Svjetski ste doprvaci, a imate ovakvog trenera! Bacite ga iz nogometa

Zoran Zekić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
04.08.2018.
u 16:09

Nisu bijelo-plavi ostavili loš dojam u hramu nogometa pred 50.000 navijača, štoviše legendarni Steven Gerrard poručio je kako su pobijedili “jako dobru i iznimno opasnu momčad"

Osijek je bio blizu, a opet ostao daleko. Remi na kultnom Ibroxu protiv Glasgow Rangersa bio je nedovoljan za plasman u 3. pretkolo Europske lige. Nisu bijelo-plavi ostavili loš dojam u hramu nogometa pred 50.000 navijača, štoviše legendarni Steven Gerrard poručio je kako su pobijedili “jako dobru i iznimno opasnu momčad za koju vjeruje da će osvojiti naslov prvaka Hrvatske”. Te Gerrardove riječi neće utješiti jer Osijek je propustio veliku priliku i nakon 180 minuta ispao od slavnog, a ipak manje kvalitetnog protivnika. Ali to je bila cijena silnih promašaja otprije tjedan dana iz Gradskog vrta.

Vraćanje u stvarnost HNL-a

– U ove dvije utakmice nismo razočarali, dostojno smo predstavili hrvatski nogomet. Na Ibroxu je prvo poluvrijeme bilo jako dobro, s izrazitim šansama s naše strane, pogotovo prvo poluvrijeme. U nastavku nije bilo onako kako smo zamislili, dobili smo jako brzo gol i poslije toga oni su podigli razinu agresivnosti i svoje linije, a mi se u tome nismo najbolje snašli. Šteta što nismo ranije zabili gol jer vjerujem da bi se u njih uvukla panika. Sada se vraćamo stvarnosti HNL-a i, koliko je god teško reći nakon ovakve večeri, u nedjelju nas već čeka Rudeš – komentirao je trener Osijeka odmah nakon utakmice.

Igrom slučaja Osijeku je presudio nesuđeni igrač.

– Tko će kome nego svoj svome? Malo je čudna situacija jer smo mi zimus zaista bili zainteresirani za Katića, ali nismo mogli izdvojiti sredstva koja je njegov tadašnji klub (Slaven Belupo) tražio od nas. Ali to tako valjda ide u životu – kazao je Zekić koji je nakon utakmice postao “zvijezdom” škotskih medija. Nažalost, u negativnom smislu.

>> Pogledajte i kako Lovren dvogledom traži Vrsaljka

Snimljen je, naime, kako pokazuje srednji prst Rangersovim navijačima, a Škoti zbog toga već od Uefe zazivaju kaznu za stratega bijelo-plavih.

– Ispričavam se zbog neprimjerenog ponašanja, ali poznajete me već. Znate da sam emotivan. Igrati utakmicu na stadionu gdje su vam najveći “protivnici” atmosfera i 50.000 suparničkih navijača ne ostavlja čovjeka ravnodušnim. Fascinira, ali ne plaši, pa su njihova neumjesna dobacivanja nakon utakmice izazvala moju neprimjerenu reakciju. Bilo je to u trenucima vrućeg srca i vruće glave, prvenstveno zbog informacije da su prije susreta ozbiljno napadnuti naši navijači u gradu! Glava se potom ohladila, srce i dalje ostaje vruće, idemo dalje – oglasio se Zekić priopćenjem, hladne glave jutro nakon Ibroxa.

Škoti: Bacite ga iz nogometa!

Škotski mediji žestoko su napali Zekića i napisali: “Bacite ovog čovjeka iz nogometa” te “Svjetski su doprvaci, a imaju ovakvog trenera!...”

Incident koji je “isprovocirao” Zekića dogodio se pred tribinama Ibroxa uoči utakmice. Korištene su šake, boce, kamenje, baklje, ali i noževi jer su dvojica Osijekovih navijača hospitalizirana s ubodnim ranama u Queen Elizabeth University Hospital u neposrednoj blizini stadiona, no, srećom, nisu u životnoj opasnosti. Škotski mediji tvrde da je riječ o muškarcima u dobi od 24 i 40 godina ne navodeći njihov identitet. Policija pak traži očevice.

– Ovakvo se nasilje neće tolerirati. Ključno je ako bilo tko ima bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći rasvjetljavanju čitavog događaja – poručio je inspektor Steven Wallace.

>> Pogledajte i gdje bi vatreni mogli ovog ljeta

 

Komentara 33

Avatar #PrskatorVlado
#PrskatorVlado
16:33 04.08.2018.

Puna podrška Zekiću u zgrožavanju pešonja i nounara....

LU
LUSTRACIJA
17:11 04.08.2018.

Izbacite Skote zbog huliganizma , nozeva i metalnih sipki....koji glupavi natpis i clanak

UM
umnjak
17:28 04.08.2018.

Škoti pričaju o uljudbi. O majko mila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije