Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliži se transfer

Zeca gledaju izaslanici PSV-a

'za sport....190909....sibenik nogomet hnl-sibenik - varteks-ERVIN ZEC Photo: Hrvoje Jelavic/VLM'
'Hrvoje Jelavic/VLM'
29.10.2009.
u 17:33

Iako je početak sezone dočekao nedovoljno spreman jer dugo nije trenirao sa Šibenikom nadajući se transferu u inozemstvo, Ermin Zec sada opet briljira.

 Zabio je sedam golova, polovicu svih koje je postigao Šibenik, te je među najzaslužnijima za to što je taj klub trenutačno drugoplasirani s pet bodova manje od vodećeg Dinama.

Nije ni čudno što Zeca gledaju skauti brojnih stranih klubova. U HNL-u dobro znaju koliko on može i vrijedi, željeli bi ga i Hajduk i Dinamo, no gotovo je sasvim izgledno da Zec odlazi u inozemstvo. Otprije su se spominjali Red Bull Salzburg, Werder i Stuttgart kao izgledni kupci, nisu se "ohladili", njima su se priključili još neki njemački klubovi te, navodno, i jedan engleski. Pola Europe sada lovi Zeca!

– Za sutrašnju utakmicu s Karlovcem svoj su dolazak najavili i predstavnici PSV-a – potvrdio nam je prof. Marko Karađole, direktor Šibenika, da postoji i interes Nizozemaca.

Koliko bi Zec mogao koštati novog poslodavca, teško je procijeniti, no upućeni tvrde da bi Šibenik za njega mogao dobiti više od dva milijuna eura. Velik je to novac za klub sa Šubićevca, njime bi mogli gotovo pokriti dvogodišnji proračun.

Jedno je ipak sigurno, Šibenik će na Zecu jako puno zaraditi. Njegov dolazak iz bugojanske Iskre platili su jako malo, oko 50 tisuća eura, a sada bi za njega mogli dobiti i dva milijuna!

Tijekom zimskog prijelaznog roka Ermin Zec trebao bi otići, svjesni su toga svi u Šibeniku.

– Ponudi li klub koji ga želi odštetu što će nas zadovoljiti, a samome Zecu dobre uvjete, on će otići – kaže prof. Karađole.

Iako će otići iz Šibenika, svi će se dugo sjećati Zeca, koji ih je oduševljavao lakoćom kojom zabija golove i izluđuje protivničke braniče i vratare.

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
21:34 29.10.2009.

darkobbb

DA
darkobbb
20:25 29.10.2009.

sumnjam da bi on imao mjesta u dinamu nije isto igrat u sibeniku i dinamu

SA
SI aka SI
08:35 30.10.2009.

ajde Mamiću, imaj muda pa odje** Papdopulosa i Sammira i dovedi Zeca i Tomasova koji uopće ne igra u Hajduku. Iskrcaj 5-6 milijona i stvori momčad za iduću sezonu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije