Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon napada

Zdravko Mamić ipak do daljnjega ostaje u bolnici

mamić
Foto: www.tomislavnews.com
1/13
23.08.2017.
u 12:03

– Ne mogu vjerovati, to više nije normalno. Moramo se svi skupa zabrinuti za ovo naše društvo – izjavio je Ćiro Blažević, a osude stižu sa svih strana.

Savjetnik Dinama Zdravko Mamić ostaje do daljnjega na bolničkom liječenju u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, gdje zbog teške tjelesne ozljede dobivene zbog ranjavanja prima intravenoznu terapiju, doznaje se u srijedu u toj bolnici.

Mamić je u utorak pogođen metkom u nogu u zaseoku Vidovićima, u mjestu Zidinama pokraj Tomislavgrada, gdje je stigao kako bi sudjelovao na misi zadušnici za pokojnog oca. 

mamić
1/18

Nakon liječničke pomoći u Domu Zdravlja u Tomislavgradu, prema vlastitoj je odluci otputovao u Zagreb, gdje je primljen u KB Sveti Duh.

Nakon napada, nadležna tijela BiH započela su kriminalističko istraživanje o okolnostima napada vatrenim oružjem i ranjavanja Zdravka Mamića.

 

mamić
1/15
Ključne riječi

Komentara 56

IK
ikbmibm
12:36 23.08.2017.

Koji su to likovi na ovom portalu ,koji misle da je u demokratskoj zemlji legalno upucat čovjeka koji se moli na grobu pokojnog oca ??? Ma tko bio.

PR
PraviPlavi
12:35 23.08.2017.

Dok su huligani iz torcide i BBB unistavali gradove i imovinu svi ste ko p.. sutili. Sada se kao budite i pitate u kakvom drustvu zivimo. Dobro jutro gnjide.

CA
carlo20
12:39 23.08.2017.

Nevjerojatne su kretenske interpretacije, etikete, glupe šale i pošalice na račun novog pokušaja ubojstva Zdravka Mamića svakojakih forumaša i kvazikolumnista koji godinama smišljeno relativiziraju svako nasilje i svoje umotvorine završavaju poantom 'što tražio, to zaslužio i dobio'. Jednog dana ostatt će sramotno zapisano da smo živjeli u vremenu kad je bio legaliziran javni lov na čovjeka samo zato jer mnogi imaju izopačenu percepciju o nekome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije