Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Mamić:

'Zdravko je dobro, hvala Bogu da je pogođen samo jednom. Moglo je biti puno gore'

Zoran i Zdravko Mamić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/4
22.08.2017.
u 23:08

Zoran Mamić prilično je uvjeren, kaže, da je napad došao iz huliganskih krugova te ne vidi drugu mogućnost

Zdravko je dobro, hvala Bogu u cijeloj nesreći da je pogođen samo jednom i da ta povreda nije tako teške prirode, prošla je kroz meso, što se kaže - rekao je za RTL Zoran Mamić, brat Zdravka Mamića, koji je danas propucan u selu kraj Tomislavgrada.

Objasnio je da se na mjestu gdje je umro njihov otac okupila velika obitelj te da je sreća da je Zdravka Mamića pogodio samo jedan metak jer ih je više bilo ispaljeno.

- Neki su pogodili auto jednog mog rođaka. Na kraju krajeva, u svoj toj nesreći desilo se da je samo Zdravko ozlijeđen - rekao je Zoran Mamić.

Na pitanje jesu li napadači došli pješke ili automobilom odgovorio je da je to takav teren da su morali doći nekim prijevoznim sredstvom, ali da su bili skriveni u žbunju i da su se od tamo pojavili i zapucali.

Zoran i Zdravko Mamić
1/20

- Ovo je stvarno pokušaj ubojstva, atentata, ne samo Zdravka, već i drugih članova koji su bili tamo. Moglo je završiti puno gore - rekao je Zoran Mamić.

Prilično je uvjeren, kaže, da je napad došao iz huliganskih krugova te ne vidi drugu mogućnost.

- Daj Bože da ih pronađu pa da vidimo tko su i što su - rekao je Zoran Mamić.

Komentara 11

RO
robertbruckner
23:28 22.08.2017.

agramer, kaj bi onda morav naprajti tvoj japa kaj te hroni kak bika stalji a ti samo zderes i seres, bika moze prodat tebe ne niko te nece a nece te ni tvoja komunisticka partija hihihihihhi

Avatar Becarina
Becarina
04:37 23.08.2017.

Nas (j)ajduk uz medijsku potporu..

Avatar comandante
comandante
07:09 23.08.2017.

Tko god da je je teski amater... i dobro je da je tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije