Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamić slavi

'Hrvatski nogomet nije močvara nego oluja koja je poharala Europu!'

Zdravko Mamić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
04.08.2017.
u 08:43

3. kolovoza 2017. bit će upisan zlatnim slovima u povijest hrvatskog nogometa, poručuje Dinamov savjetnik.

Nakon što je Rijeka izborila četvrto pretkolo Lige prvaka, sinoć su se u playoff Europske lige plasirali svi hrvatski predstavnici - Dinamo, Hajduk i Osijek. Veliki uspjeh hrvatskih klubova u svom stilu prokomentirao je i Dinamov savjetnik, Zdravko Mamić.

- 3. kolovoza 2017. bit će upisan zlatnim slovima u povijest hrvatskog nogometa! Četiri hrvatska nogometna kluba izborila su playoff europskih natjecanja i pokazala da hrvatski nogomet nije močvara nego hrvatska nogometna oluja koja je "poharala" Europu! Od srca čestitam GNK Dinamo Zagreb, NK Rijeka, NK Osijek i HNK Hajduk Split, a sada odoh u dugu norvešku noć proslaviti ovaj povijesni uspjeh! Živjela Hrvatska - napisao je Mamić na svom Facebook profilu.

Dodajmo kako će danas od 12 sati biti održan ždrijeb parova 4. pretkola Lige prvaka, a od 13 sati ždrijeb parova playoffa Europske lige.

Komentara 91

Avatar babas
babas
09:13 04.08.2017.

Mamić je u pravu! Skor hrvatskih klubova u kvalifikacijama najprestižnijih europskih nogometnih klupskih takmičenja LP i EL je više nego fantastičan. 16 utakmica,čak 11 pobjeda,4 remija i samo jedan jedini poraz. Dosad neviđeno u povijesti europskog klupskog nogometa,a ždrijeb nas nije mazio,padali su najjači klubovi Bugarske,Švicarske,Austrije,Danske,Norveške ......,a pao je i bivši europski prvak i osvajač Kupa UEFA nizozemski PSV!

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
08:59 04.08.2017.

Ne slavi Mamić nego svi Hrvati. Čovjek bi mogao pomisliti da nekima smeta uspjeh naših klubova. Postavili ste odličnu sliku, kao uvijek, tako da polupismeni crveni drugovi ne trebaju čitati, po slici vide što u članku stoji. Bravo novinarčići, to se zove vjernost ideologiji do groba.

AB
abendblatt
09:03 04.08.2017.

Bravo Mamicu, rekao si istinu, Hrvatska je rasadnik svjetskih nogometasa, nogometna sila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije