Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIONALNA POBJEDA

Ludnica u Gradskom vrtu! Osijek izbacio nizozemskog velikana

Ludnica u Gradskom vrtu! Osijek izbacio nizozemskog velikana
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
03.08.2017. u 22:35

Senzacija Osijeka u Gradskom vrtu! Nakon pobjede u Eindhovenu (1:0) momčad Zorana Zekića napravila je čudo i slavila protiv PSV-a i u uzvratu na svom terenu identičnim rezultatom - 1:0. Osječani su tako izborili četvrto pretkolo te će se boriti za nastup u skupini Europske lige.

Atmosfera u Gradskom vrtu bila je sjajna, prodano je svih 15.000 ulaznica, a gledatelji su svjedočili najvećoj pobjedi Osijeka u povijesti. Pao je slavni klub koji je 1988. osvojio naslov prvaka Europe i za kojega su igrale zvijezde poput Ronalda, Romarija, Gullita, Van Nistelrooya, Robbena... Nikad u povijesti PSV nije ispao ovako rano.

1/36

Domaće navijače u trans je bacio Petar Bočkaj koji je u 24. minuti majstorski pogodio iz slobodnog udarca s 20-ak metara. Goste je primljeni gol šokirao pa su tek krajem poluvremena počeli prijetiti. Najbolju je priliku imao Brenet u 43., no njegov je udarac glavom sjajno obranio Malenica.

PSV je u nastavku stisnuo, no Osječani su se odlično branili pa gosti nisu mogli doći do ozbiljnije prilike. U 79. minuti portugalski sudac nije svirao jedanaesterac na Ejupiju, a nakon toga sudac nije vidio čak tri igranja rukom igrača PSV-a u jednom napadu.

No, to sad nije toliko važno jer je Osijek prošao dalje pa se večeras sprema veliko slavlje. Osječani će protivnika u četvrtom pretkolu doznati sutra na ždrijebu.

Inače, svoj obol je dala i Kohorta koja je odgovorila na uvrede nizozemskih novinara koji su Gradski vrt opisali kao kaznionicu.

 - Sada znate tko smo - poručili su Osijekovi navijači velikim transparentom.

 

Komentara 45

MV
Mijat vrdoljak
21:47 03.08.2017.

Bravo HAJDUK 1:0 pozdrav od Dinamovca

GU
General_U
20:29 03.08.2017.

ajmo hajduče alealeee dva nula za bile!!!!

MV
Mijat vrdoljak
20:35 03.08.2017.

Idemo Hajduk, idemo Osijek. Bilo bi super u petak imati četiri kuglice, ma šta bilo bi dobro, moramo imati četiri mušketira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije