Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tenzije

Zbog slučaja Timošenko J.M. Barosso i V. Reding neće na Euro

Julia Timošenko (1)
Reuters/PIXSELL
30.04.2012.
u 19:59

Predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barosso zajedno s povjerenicom za ljudska prava Vivien Reding kazao je kako neće posjetiti europsko nogometno prvenstvo u Ukrajini

Zbog napisa o nasilju nad bivšom ukrajinskom premijerkom Julijom Timošenko u zatvoru nekoliko je europskih vođa otkazalo svoj posjet europskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini, piše BBC.

Tako je predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barosso zajedno s povjerenicom za ljudska prava Vivien Reding kazao kako neće posjetiti europsko nogometno prvenstvo u toj zemlji, a nagađa se kako bi isto mogla učiniti i Angela Merkel budući da je njezin glasnogovornik kazao kako posjet njemačke kancelarke ovisi o sudbini Julije Timošenko.

Također, pet je europskih predsjednika otkazalo sudjelovanje na summitu u Jalti u Ukrajini idući mjesec, a među njima su predsjednik Austrije, Češke, Njemačke, Italije i Slovenije.

– Nadamo se da Njemačka neće oživjeti metode iz hladnog rata – poručio je glasnogovornik ukrajinskog ministarstva vanjskih poslova Oleg Voloshin.

Komentara 14

Avatar nekakav
nekakav
21:12 30.04.2012.

kako boli kad te netko uči pameti. još je gore kad ti interese osujeti, smanji dobit... ne brine se merkelica radi 800 mil dolara koje je julijica nakrala... ipak je to na sigurnome, u njemačkim i austrijskim bankama. zašto su se sad uskokodakali? radi montiranih slika? smiješno. zamislimo kakav bi to udarac morao biti da bi ostale modrice, i to takve, na ovoj suhonjavoj babetini?! boksači bi onda doživotno nosili šljive... eh,. zbilja joj treba zabraniti kontakte s medijima. a i slike iz zatvora treba filtrirati. odvjetnik je ipak poslovni čovjek. sve će napraviti da izvuče kriminalku van. za dobru paru. kao što bi isto i mi napravili. al pronevjera je ipak kazneno djelo. svugdje, osim na zapadu. kad ste vidjeli da je neki zapadni europljanin, i još k tome političar, odgovarao i odležao u buksi radi korupcije, pronevjere?!

GA
gasraff
21:31 30.04.2012.

hhhh,,kako nase komunjare pravdaju ukrajinske komunjare (komentari ispod) pravo bratstvo i jedinstvo na djelu :D

OB
-obrisani-
20:36 30.04.2012.

Ovaj pokušaj ucjene je zapravo pokušaj destabilizacije Ukrajine jer se cionisti iz Bildeberga i njihovi trabanti ne mogu pomiriti sa politički stabilnom Ukrajinom. Nogomet sigurno neće ništa izgubiti ako ih ne bude na EP.Ionako nemaju pojma o nogometu,ali rado turajuu nos u unutarnje odnose neovisnih i suverenih država.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije