Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijeti katastrofa

Liverpool bi ovo dotuklo: Mogao bi ostati bez naslova kojeg čeka 30 godina

Jurgen Klopp
Foto: PA/Pixsell
1/3
28.02.2020.
u 22:41

Zvijezda Tottenhama Heung Min-Son vratio se iz Seula. Korejac je stigao u London i odmah otišao u karantenu koja će trajati dva tjedna

Liverpool na naslov engleskog prvaka čeka već 30 godina, ali zbog pandemije koronavirusa može se dogoditi da ostane bez titule.

Redsima treba još 12 bodova kako bi i teoretski osigurali prvo mjesto.

Jurgen Klopp
1/7

Trenutačno imaju 22 boda više od drugoplasiranog Manchester Cityja, a do kraja prvenstva ostalo je još 11 kola.

Koronavirus stigao je i na 'Otok', te je dosad u Velikoj Britaniji zaraženo 19 osoba.

Prekine li se prvenstvo zbog opasnosti od širenja virusa mogli bi se poništiti svi rezultati ove sezone, piše Daily Telegraph.

Vodstvo Premiershipa prati razvoj situacije, a budu li morali odlučiti, imaju dvije opcije. Odluka će svakako biti vrlo teška - poništiti prvenstvo ili priznati naslov Liverpoolu. 

I dok je to vruća tema u Engleskoj, u karanteni je završio prvi igrač iz Premiershipa.

Naime, zvijezda Tottenhama Heung Min-Son vratio se iz Seula. Korejac je stigao u London i odmah otišao u karantenu koja će trajati dva tjedna.

Nakon izlaska iz zrakoplova brigu o Sonu preuzeli su epidemiolozi. U sljedeća dva tjedna ne smije se družiti s igračima ni ući u klupski kamp.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

Ključne riječi

Komentara 2

TH
than
02:22 29.02.2020.

Postali ste pravo žutilo. I to ono, dno dna žutilo. Ovakav sličan članak se "vuče" u tom žutilu već dan, dva. I neće Liverpool ovo dotući, jer će se igrati pred praznim tribinama, ako bude trebalo. Kao što to igrajuu i Talijani trenutno - npr. Ako i dođe do prekida, što neće, biti će prvaci jer su trenutno prvi i prema rasporedu će ulaziti i oni i svi ostali u ostala natjecanja u Europi.

SD
Salko Dinamitas
23:48 28.02.2020.

navijaci manchestera zeljno prizeljkuju da virus dodje u englesku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije