Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabar potez

Neobično izveo penal i postao hit na internetu: 'Za to trebaš imati m*da'

Bruno Fernandes
Foto: PA/Pixsell
1/3
28.02.2020.
u 17:11

Najstrožu kaznu izveo je Bruno Fernandes i zabio za 1:0. No način na koji je izveo kazneni udarac postao je hit na društvenim mrežama

U uzvratnom dvoboju šesnaestine finala Europske lige Manchester United je uvjerljivo nadjačao Club Brugge i prošao dalje.

Crveni vragovi pobijedili su belgijsku momčad s 5:0 golovima Freda (2), McTominaya, Ighala i Fernandesa.

>> Pogledajte i kako izgleda kuća Luke Modrića od 12 milijuna eura

Bruno Fernandes
1/14

Problemi za goste počeli su u 23. minuti kada je Simon Deli sjajnom reakcijom poput vratara rukom zaustavio udarac Lukea Shawa.

United je dobio kazneni udarac, a stoper Club Bruggea morao je ranije pod tuš.

Dali je neopreznim potezom ostavio suigrače na cjedilu, a na snimci se vidi kako je vratar Simon Mignolet već bio spreman zaustaviti loptu.

Najstrožu kaznu izveo je Bruno Fernandes i zabio za 1:0. No način na koji je izveo kazneni udarac postao je hit na društvenim mrežama.

Njegovo izvođenje jedanaesterca bilo je baš neobično. Portugalac je uzeo zalet, te je prije udarca poskočio i prevario vratara.

Fernandes je u zimskom prijelaznom roku stigao iz Sportinga za 60 milijuna eura.

Engleski novinar Liam Canning je na svom Twitteru napisao kako igrač koji tako izvede jedanaesterac mora imati hladnu glavu i velika m*da.

U svijetu ima još igrača koji koriste sličnu tehniku izvođenja penala. Ponekad lopta ne završi u mreži pa se igračima rugaju na društvenim mrežama.

Lani je u utakmici MLS-a Atlantin napadač Josef Martinez promašio cijela vrata prilikom izvođenja kaznenog udarca. Njegovo pokušaj postao je hit na internetu.

>> Pogledajte video: BBB dobili bitku, na Valenentinovo vraćeno ime Dinamo

Komentara 3

PR
prajdali100
19:02 28.02.2020.

U zadnjih nekoliko dana 2x je pucao na istu foru.Dakle,stara vijest.

DU
Deleted user
18:22 28.02.2020.

da je branio stipe pletikoza, mogao ga je izbušiti iz kornera ili s centra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije