Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Žapci stižu u dubrovački Gruž na megdan Jugu nakon godinu i pol

'16.06.2010.,Zagreb - Prvenstvo Hrvatske u vaterpolu,cetvrta utakmica finala izmedju HAVK Mladost i VK Jug. Trener Juga Elvis Fatovic daje upute igracima. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
09.11.2011.
u 10:38

Kobešćak očekuje bolju igru Mladosti nego u Jadranskoj ligi (5:10), a Fatović se slaže da je svaka utakmica posebna priča.

U drugom kolu vaterpolske Lige prvaka (skupina B) očekuje nas hrvatski derbi. Danas u 18.30 sati u Dubrovniku će se sučeliti Jug i Mladost. Žapci nisu gostovali u Gružu još od lipnja 2010., pa je interes za tu utakmicu popriličan.

– Jug nas je u Jadranskoj ligi pobijedio u Zagrebu sa 10:5, no vjerujem da smo sada u puno boljoj formi, da smo izvukli neke pouke i da ćemo se bolje suprotstaviti jugašima. Očekujem našu dobru igru, a u tom slučaju moguća je i naša pobjeda – kazao je trener Mladosti Vjeko Kobešćak.

U skupini A riječko Primorje bez ozlijeđenih Garcie i Daniela Varge gostuje kod Vouliagmenija u Ateni, a ta utakmica počinje u 17.15 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije