Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKA LIGA

Žapci se nisu odrekli jedinice

21.02.2009.
u 09:17

Pet kola prije kraja natjecanja u Jadranskoj ligi stanje u hrvatskom dijelu izgleda ovako: Jug 29, Mladost 28, Šibenik 17, Primorje 15, Mornar 14, Jadran 10, Medveščak 5, POŠK 0 bodova. Žapci, dakle, imaju bod manje od gospara i još im slijedi gostovanje u Dubrovniku, ali ne predaju se, nisu se odrekli borbe za jedinicu uoči doigravanja za prvaka.

U tom naumu apsolutno im je neophodna pobjeda u današnjem derbiju sa Šibenikom na plivalištu uza Savu (početak u 16 sati). Lako je to reći, no bit će teško ostvariti.

– Sa Šibenikom nam nikada nije bilo lako, a sada smo u posebno delikatnoj situaciji. No, vjerujem da ćemo se dići, da ćemo prevladati probleme koji nas muče i u završnicu sezone ući puni zajedništva i fanatične borbenosti kao lani – kaže učitelj žabaca Ozren Bonačić.

A da žapce s pravom zovu i akademičarima, potvrdio je ovaj tjedan i vratar Matija Jurin, kojemu je pošlo za rukom diplomirati na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu. Matija će nastaviti dalje, upisao je magisterij, a samo ispit do diplome ekonomista (istina na Splitskom sveučilištu) i drugi je vratar, Josip Pavić.

Očekuje se, dakle, da će vratari Mladosti u nastavku sezone biti maksimalno ekonomični i da će primati još manje golova.

Parovi 18. kola: Mladost – Šibenik (16), Primorje – Jug (20), Mornar – Jadran (19.30), Jadran (HN) – Koper (18), Medveščak – Primorac (17.45), POŠK – Budvan. rivijera (18).

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije