Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGIONALNA LIGA

Žapci mogu sami izabrati suparnika u polufinalu

Mladost - Jug CO
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/2
24.03.2017.
u 00:30

– Možda bi nam bilo lakše s Mornarom, ali želimo ga u petak pobijediti bez obzira na to što ćemo za suparnika u polufinalu dobiti Primorje. Te su dvije momčadi po kvaliteti izjednačene, ali i da nije tako, ne bismo kalkulirali – kaže trener Mladosti Ratko Štritof.

U rijetkoj su se situaciji našli vaterpolisti Mladosti uoči utakmice posljednjeg kola Regionalne lige. Večeras u 19.30 sati (Arenasport) dočekuju splitski Mornar, a ni sami ne znaju treba li im ta pobjeda ili ne. Žapci su, naime, osigurali treće mjesto i polufinalni dvoboj s Jadranom iz Herceg Novoga na završnom turniru u Dubrovniku.

No, kako je poredak u Regionalnoj ligi mjerodavan i za hrvatsko prvenstvo, mladostaši su tu drugi. I u planiranom polufinalu sučelit će se s trećim našim klubom. A to mogu biti Mornar (ako ne izgubi u Zagrebu) ili Primorje (ako Mornar izgubi, a Riječani pobijede Vojvodinu što im ne bi trebao biti problem).

– Možda bi nam bilo lakše s Mornarom, ali želimo ga u petak pobijediti bez obzira na to što ćemo za suparnika u polufinalu dobiti Primorje. Te su dvije momčadi po kvaliteti izjednačene, ali i da nije tako, ne bismo kalkulirali – kaže trener Mladosti Ratko Štritof

>> Mladostaši poraženi od Partizana, ali osigurali su najmanje treće mjesto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije