Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportski pozdrav

Zagrljaj hrvatskog i srpskog izbornika sve oduševio

Zagrljaj u Budimpešti
Foto: Screenshot
1/3
28.07.2017.
u 09:11

Ovaj put na Margitszigetu mi smo bili bolji, a na kraju slična scena samo u zamjenjenim ulogama. Srpski izbornik prišao je Tucku i uzvratio zagrljajem što je oduševilo regiju

Hrvatska je pobijedila Srbiju (12:11) i izborila finale Svjetskog vaterpolskog prvenstva u Budimpešti. U borbi za zlato naša će reprezentacija u subotu (20.30 sati) igrati protiv domaćina Mađarske.

Tako smo uzvratili Srbima za poraz u finalu Olimpijskih igara u Riju. A tada je hrvatski izbornik Ivica Tucak prišao Dejanu Saviću zagrlio ga i čestitao na zlatu.

Tucak je u Riju čestitao Saviću na pobjedi i olimpijskom zlatu
Foto: Screenshot/reuters

Ovaj put na Margitszigetu mi smo bili bolji, a na kraju slična scena samo u zamijenjenim ulogama. Srpski izbornik prišao je Tucku i uzvratio zagrljajem što je sve oduševilo. 

Ovaj put je Savić na isti način uzvratio hrvatskom izborniku
Foto: Screenshot/reuters

- Zadržite se još malo, a evo i zašto. Pogledajte kakvi su ovo pametni, razboriti, dobri ljudi i veliki sportaši. Savić je uz osmijeh pružio ruku hrvatskom izborniku, svjestan da je Hrvatska bila bolja - izjavio je komentar RTS-a.

Komentara 50

BR
BrkX
09:40 28.07.2017.

Cestitam deckima na pobjedi i trenerima na sportskom ponasanju.

DU
Deleted user
11:31 28.07.2017.

Voli svoje i poštuj tuđe.

KR
kruti189
09:55 28.07.2017.

ko nas bre zavadi????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije