Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napušta Trnsko?

Zagreb se bori za Šarića, u klubu ga drži još samo visoka odšteta

'saric_nnn_spo_100412.jpg'
'Behring'
10.04.2012.
u 19:19

Zadržati Šarića bit će za dopredsjednika Tomislava Karamarka veliki ispit, kao i izbori u HDZ-u

Dario Šarić igrat će za Zagreb do kraja sezone, a onda će najnadareniji europski junior morati donijeti tešku odluku. Kako sada stvari stoje, izgledi da Dario nastavi karijeru u Trnskom nisu veliki, jer je obitelj nezadovoljna statusom u klubu, pa bi sve moglo završiti na Fibi. U Hrvatskoj, što se toga tiče, čak bolje stoje i Cibona i Cedevita, no Zagreb u sedlu drži velika odšteta (milijun eura). Na izlaznim je vratima zato godinu dana mlađi Mario Hezonja (ne želi ostati) koji ima minimalnu odštetu od 150.000 eura.

>> Koji su planovi predsjednika kluba Davora Jelavića s mladim igračima, a u kojem bi hrvatskom klubu Darijevi roditelji htjeli da on igra, čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu <<

Komentara 1

GO
Gost
09:40 11.04.2012.

i jedan i drugi neka odu u cibonu koja će ponovno postati prvak!!! heja heja cibosi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije