Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporan transparent

Zadrani žestoko kažnjeni jer su crtežom uvrijedili Srbe

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/5
19.03.2019.
u 17:43

Klupski će proračun ovaj put ostati siromašniji za 12 tisuća eura

KK Zadar zaradio je i svoju osmu ovosezonsku kaznu u ABA ligi. Zbog neprimjerena skandiranja, paljenja baklji i  transparenta s aluzijom na govor mržnje, u utakmici protiv Crvene zvezde, Zadrani su kažnjeni s 12.000 eura.

Nakon utakmice s Partizanom u kojoj su domaći navijači, uz bacanje tvrdih predmeta i skandiranje "Srbe na vrbe" i "Ubij Srbina", disciplinski sudac ABA lige Saša Pavličić-Bekić kaznio je zadarski klub sa 5.000 eura i zatvaranjem tri četvrtine tribina za utakmicu s Krkom koju su Zadrani na koncu i izgubili.

>> Pogledajte video s dodjele nagrade Nogometaša godine u izboru Večernjeg lista

Na sve to, u utakmici protiv Crvene zvezde, Zadrovi navijači reagirali su tako da su se ovaj put pokušavali suzdržati od šovinističkih povika, ali su zato donijeli transparent koji jako aludira na ono što su skandirali protiv Partizana.

Tijekom susreta, bez da su organizatori reagirali, mogao se vidjeti transparent sa slikom vrbe koja nikad nije bila simbol ovog kluba. Zadrani mogu biti sretni što su kažnjeni samo novčano jer će im publika itekako biti potrebna u utakmicama za ostanak u Prvoj ABA ligi. 

Komentara 18

IF
Ivo.Frtajler
18:05 19.03.2019.

Folklor. Kaj bi ih trebali ljubiti nakon sto su rokali po Zadru, klali po okolnim selima? Palili i silovali

WI
Witman
18:15 19.03.2019.

Hahaha crtež vrbe, dobra fora

Avatar VinkoL
VinkoL
18:11 19.03.2019.

Tak im i treba, kaj uopće imaju biti u istoj rečenici sa zapadnim turčinima, a ne još i igrati!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije