Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZA NAŠ DINAMO':

Zabranili su nam učlanjenje u klub, a žale se na izostanak dijaloga

za naš dinamo
Slavko Midžor/PIXSELL
09.06.2014.
u 16:48

- Iznimno nam je drago što se klub napokon želi očitovati o pitanju povratka publike na maksimirski stadion - kažu u Inicijativi.

Inicijativa Za naš Dinamo odlučila je reagirati na konferenciju za medije koju je u klupskim prostorijama održao glavni direktor GNK Dinamo Tomislav Svetina i pritom izrazio nezadovoljstvo što se uprava kluba nije imala priliku očitovati o tom pitanju.

- Prije svega, želimo napomenuti kako nam je iznimno drago što se klub napokon želi očitovati o pitanju povratka publike na maksimirski stadion te o želji da se ime Dinamo Zagreb ponovno izgovara s poštovanjem. To je jasan signal da je i uprava kluba svjesna da postoji problem praznih tribina. Isto tako, slažemo se sa stavom kluba kako bi članovi trebali potpisivati, odnosno odlučivati o budućnosti kluba - ističu u priopćenju.

Podsjećaju da im je trenutna uprava zabranila učlanjenje u klub, iako su u plavom dresu odigrali brojne utakmice, u različitim europskim kupovima i uvijek pred punim tribinama. Zbog toga im je apsurdno što ih se optužuje za nedostatak dijaloga, "kad nije problem u njihovoj strani".

- Gospodin Svetina je u pravu. Bilo bi zbilja neumjesno da on i njegovo društvo pokrenu peticiju zbog „upitne smislenosti“ bilo koga, a kamoli engleske kraljice, jer u njezinom kraljevstvu postoje jasna pravila nasljednog prava. Isto tako, sigurni smo kako mu nije bila namjera usporediti Dinamo s takvim modelom vladavine u kojemu obično vlada isključivo jedna osoba - osvrnuli su se na kritike.

Na kraju su naglasili kako vjeruju da Dinamo nije takav kakav se čini te da je otvoren za sve koji ga žele i koji ga vole.

- Zato smo i pokrenuli peticiju koja se nastavlja i dalje. Pozivamo sve da potpišu za naš Dinamo.

>> Svetina o presudi: Pokazalo se da je Skupština zakonita i da poslujemo transparentno

Komentara 31

Avatar Django
Django
18:43 09.06.2014.

Doista je otužno da netko tko je godinama igrao za klub, i još tvrdi da mu je Dinamo svetinja, tek sada dolazi na ideju postati njegov član. Biti će da ipak nije u pitanju ljubav nego interes.

ČI
Čika
18:57 09.06.2014.

Najave fantastične četvorke uključuju pretvaranje maksimirskog stadiona u "Plavu Noinu Arku" na koju će moći stati čak 50 000 "gledaoca", kao i i to da se sva bitnija pitanja kluba riješe peticijama koje će isključivo potpisivati navijački korpusi suparničkih klubova! Fenomenalno!

Avatar kurdistan
kurdistan
18:09 09.06.2014.

A dajte di ste bili sve ove godine,pa da tek sad se uclanujete u klub!koji licimjeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije