Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATOČEN ILI NE?

Za što se Đoković bori u Australiji? 'On je majstor za jednu stvar, ali ovo je globalno'

07.01.2022.
u 21:31

Prvi tenisač svijeta na Australian Openu osjeća se kao u svom dnevnom boravku, ali sad mora čekati u “predsoblju”, u hotelu za azilante

Komentara 73

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
21:41 07.01.2022.

Borba za slobodu od globalističkog ropstva.

SD
sdragan
23:18 07.01.2022.

Cijepljen sam...Ali u potpunosti podrzavam Novaka. Mlad, zdrav covjek...Ima dokaz da nema koronu. Zasto bi ga se sputavalo da ucestvuje na sportskom takmicenju? Ovo ludilo je otislo predaleko...

ZP
Zabranjen pristup
23:21 07.01.2022.

Zanimljivo je da se ljudi pozivaju na sredjenu drzavu. Kako moze drzava biti sredjena ako covjeku odobri vizu pa na ulasku kazu ne vrijedi viza koju su oni sami odobrili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?