Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pROTIV TAKVE IDEJE

Wilshere: Ma kakav Januzaj, za Englesku moraju igrati Englezi!

jack wilshere
PA/Pixsell
09.10.2013.
u 14:14

Moje mišljenje je da to što netko živi pet godina ovdje ne znači da je odmah Englez i da bi morao igrati za reprezentaciju

Mlada zvijezda Manchester Uniteda Adnan Januzaj postao je glavna priča europskih medija. S dva gola srušio je Sunderland, a odmah su počele priče za koju reprezentaciju bi trebao nastupiti. On, naime, ima pravo nastupa za nekoliko reprezentacija: Belgiju, Englesku, Albaniju i Kosovo.

Englezi bi ga htjeli prisvojiti, ali nogometaš Arsenala Jack Wilshere je protiv toga.

- To nije u redu. Ako si Englez, onda si Englez. Za Englesku bi trebali igrati samo Englezi. Moje mišljenje je da to što netko živi pet godina ovdje ne znači da je odmah Englez i da bi morao igrati za reprezentaciju. Recimo, da ja sad ode pet godina u Španjolsku, sigurno ne bih bio španjolac i igrao za njihovu reprezentaciju - rekao je wilshere.

>>Wilshere poručio: Cigareta je za mene prošlost

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije