Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK

Williams se vraća u sastav Jazza

Košarka
16.11.2009.
u 21:12

Košarkaš NBA momčadi Utah Jazza i nositelj njihove igre Derron Williams (25) vraća se u momčad i bit će spreman za nastup u srijedu i domaću utakmicu protiv Toronta.

Williams se vratio treninzima u ponedjeljak nakon što je propustio posljednje dvije utakmice Jazza zbog osobnih problema, točnije zdravstvenog stanja kćeri.

U te dvije utakmice Utah je poražena protiv Clevelanda, a pobijedila je Philadelphiu, te je trenutno na omjeru od četiri pobjede i šest poraza (drži tek desetu poziciju u Zapadnoj konferenciji).

Williams je ove sezone odigrao osam utakmica i u njima je na prosjeku od 20.4 koševa 9.9 asistencija i 5.1 skokova. U karijeri je na prosjeku od 16.3 koševa, 8.7 asistencija i 3 skoka po utakmici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije