Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji igrač

West Ham za Payeta traži najmanje 50 milijuna funti

Slaven Bilić i Dimitri Payet
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
12.07.2016.
u 12:20

Učinili smo sve kako bismo ga zadržali i nadam se da će to biti dovoljno da ostane, rekao je Gold.

Supredsjednik engleskog nogometnog prvoligaša West Ham Uniteda David Gold izjavio je kako njegov klub nema namjeru prodati francuskog reprezentativnog veznjaka Dimitrija Payeta za manje od 50 milijuna funti.

"Ne želimo ni čuti za bilo kakvu ponudu ispod 50 milijuna funti, a i one veće ne bi bile dobrodošle jer bismo željeli zadržati sve naše najbolje igrače. Dimitri je naš ključni igrač, momčad gradimo oko njega i zato nije na prodaju. On se snašao u Londonu sa svojom obitelji, navijači ga obožavaju, a i selimo se na Olimpijski stadion. Učinili smo sve kako bismo ga zadržali i nadam se da će to biti dovoljno da ostane", rekao je Gold.

Payet je prošle sezone postigao 12 pogodaka za West Ham, dok je na netom završenom EURU u dresu Francuske bio strijelac triju golova te je uvršten u idealnu jedanaestoricu prvenstva. Svojim igrama privukao je interes Chelseaja, Manchester Cityja i Paris SG-a.

Komentara 2

MA
mamunamegalo
10:12 13.07.2016.

Može tražit i 200

MA
mamunamegalo
10:12 13.07.2016.

i ja tražim Pamelu Anderson

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije