Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio sat vremena

Dimitri Payet: Nisam negativac, nisam želio ozlijediti Ronalda

Dimitri Payet
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
11.07.2016.
u 10:26

Nismo mogli zabiti pogodak. Eh, da je jedna lopta ušla u mrežu, Portugalci bi se morali otvoriti i onda bismo imali više prilika iz kontra-udara, rekao je Payet

Portugal je i bez najboljeg igrača osvojio europski naslov pobjedom u produžetku nad Francuskom (1:0). Cristiano Ronaldo je teren Stade de Francea zbog ozljede morao napustiti u 25. minuti. Dimitri Payet portugalsku je zvijezdu ozlijedio u jednom startu 18 minuta ranije.

– Nisam negativac, nisam želio ozlijediti Ronalda – opravdavao se Payet koji je igrao sat vremena. Zamijenio ga je Kingsley Coman.

– Razočarani smo, bili smo pod dojmom. Imali smo loptu i bolje prilike, ali nismo uspjeli probiti portugalsku obranu. Iz ono malo prilika što su imali, Portugalci su jednu iskoristili – rekao je Payet.

– Nismo mogli zabiti pogodak. Eh, da je jedna lopta ušla u mrežu, Portugalci bi se morali otvoriti i onda bismo imali više prilika iz kontra-udara. Protiv Njemačke smo zabili dok su oni imali posjed, ovdje je bilo suprotno – istaknuo je francuski reprezentativac.

Komentara 6

LP
ljerka.p2911
11:00 11.07.2016.

Sve ok. Nogomet je takav, zato ga i volimo. Lijepo je gledati ljubav na djelu- čisto Domoljublje, sve za repku, sve za dres, bez brige za novac, interes... A sreća je, ah nepredvidiva, rijetko lijepa ptica, često nepravedna... No ima ima svoju unutarnju logiku

DH
dalibor.hren
17:18 11.07.2016.

Divljak!

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
18:04 11.07.2016.

A što si želio? S obzirom kako si nasrnuo na njega nije mogao proći bez ozljede. Izbacio si ga iz utakmice, a nije mu dosuđen ni slobodan udarac. Srećom, na kraju nisi presudio utakmicu, a svojim činom si mogao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije