Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kek je odličan'

Vulić uoči Rijeke: Tek sada kreće borba za Europu

zoran vulić
11.04.2013.
u 12:21

- Rijeka je kvalitetna, stiže u nizu od četiri pobjede. No, mi znamo što nam donosi pobjeda i tako ćemo se postaviti na travnjaku - kaže Vulić.

U Park mladeži stiže Rijeka (petak, 18 sati), mladići s Kantride u ugodnoj su uspomeni \"crvenima\", koji su ih dva puta pobijedili ove sezone.

Zoran Vulić debitirao je na klupi Splita baš pobjedom protiv Rijeke. Ali, sve to ne zamara puno Splitovog trenera.

- Svaka utakmica je nova, ono što je bilo prije nema veze. Lijepe su te dvije pobjede, ali one ništa ne znače uoči ove utakmice. Rijeka je kvalitetna, stiže u nizu od četiri pobjede. No, mi znamo što nam donosi pobjeda i tako ćemo se postaviti na travnjaku - kaže Vulić.

Gosti stižu napumani optimizmom, novi strateg Matjaž Kek posložio je Kantridu.

- Igrat će 4-4-2, nemaju oni puno manevra u mijenjau formacije. Sve su to kvalitetni igrači, pa jedan Mato Neretljak tu sjedi na klupi. Odlična su momčad, tu su Knežević, Benko, Cesarec, Kreilach, Mujanović, Čulina... Imamo respekt prema njima, ali mi smo bolji - kaže Vulić.

Posebno je pohvalio učinak bivšeg slovenskog izbornika.

- Kek je odličan trener, znam ga još iz igračkih dana. U kratkom vremenu donio je dosta pozitivnih stvari. Na nama je da ih zaustavimo - rekao je Vulić.

Puno toga će ovisiti o Splitovoj igri.

- Mi smo ključ, ako budemo na našem nivou, onda pobjeda neće izostati. Vraća nam se Belle, to nam puno znači. Neće ova utakmica donijeti konačni rasplet utrke za Europu, možda je Rijeka u maloj psihološkoj prednostih dana, naparvio je u kratkom vremenu dosta pozitivnih stvari, nam nama je da ih zaustavimo. Ključ je da budemo na našem nivou, onda pobjeda neće izostati. Vraća se Belle, to je važno za nas, puno nam donosi - kazao je Vulić.

Utrka za plasmanom u Europu tek će se rasplamsati.

- Ovo do sada je bilo održavanje, sada slijede međusobni dvoboji. Ovo je super, ne sjećam se kada su se u Hrvatskoj ligi četiri momčadi borile za igranje u Europu, to je veliki napredak za našu ligu - zaključio je Vulić.

U redovima Splita puno očekuju od povratka Henrija Bellea.

- Ne razmišljam o Rijeci, samo razmišljam o Splitu. Imamo dobar tim, respektiram protivnika, ali mi moramo biti koncentrirani na nas i tada pobjeda neće izostati - kazao je Belle.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije