Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istra 1961

Vulić "arhivirao" slučaj Traore, na potezu je uprava

KalilouTraore
Saša Miljević/Pixsell
19.03.2010.
u 12:57

Izostankom Rocea Traore možda na današnjoj utakmici protiv Zagreba u Kranjčevićevoj dobije priliku u prvome sastavu.

Trener Istre 1961 Zoran Vulić arhivirao je "slučaj" Traore pa će Malijac, kojega je Vulić u subotu udaljio iz momčadi jer nije poštovao klupsku discipline, kandidirati za današnje gostovanje kod Zagreba.

– Kaznio sam ga, a uprava mora odlučiti što će dalje. Bio sam zadovoljan Traoreovim angažmanom na treninzima i za mene je taj slučaj završen – rekao je splitski trener.

Veći problem izostanak je lijevoga krila Gorana Rocea, važne figure u Vulićevim planovima, koji je protiv Croatije dobio treći žuti karton. Time je možda otvoren prostor za Traorea, no s obzirom na Vulićevo inzistiranje na kolektivnoj i čvrstoj obrani, te opasnosti od Abdurahimija, logično je očekivati da mjesto popuni branič Dario Bodrušić. Za nastavak pozitivnog niza započeta Vulićevim dolaskom, čini se, Puljani bi bili zadovoljni i remijem, koji bi im ostavio šanse za ostanak.

Sastav Istre 1961 (4-4-2): Lisjak – Marković, Barišić, Stranatić Kacić – Švrljuga, Anđelković, Chago, Bodrušić – Stupić, Šehić. Pričuve: Lovrić, Božac, Tadić, Župan, Traore, Alimi, Okić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije