Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlatna kopačka

Vuga kao i Cvita, 126 pogodaka u Prvoj HNL!

\'24.03.2012., Stadion NK Zagreb, Zagreb -  Nogometna utkamica 23. kola MAXtv Prve HNL, NK Lucko - NK Slaven Belupo. Davor Vugrinec, Krunoslav Rendulic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL\'
Slavko Midzor/PIXSELL
24.03.2012.
u 18:28

Kakav je majstor u šesnaestercu, pokazao je Vuga u 32. minuti. Zavrtio je Budena, koji ga je nespretno srušio i sudac je opravdano dosudio jedanaesterac. Vugrinec je sam izveo najstrožu kaznu i pogodio mrežu

Za Davora Vugrinca, nogmetaša Slavena Belupa, utakmica protiv Lučkog (1:1) u Kranjčevićevoj ostat će u posebnom sjećanju. Postigao je 126. pogodak u Prvoj HNL i tako dostigao rekord Igora Cvitanovića. 

- Presretan sam. Stigao sam Kneza Igora. Još nisam svjestan da sam postigao tako puno pogodaka u HNL-u. Tek kad čitam novine, postane mi jasno da bih uskoro mogao biti najbolji strijelac svih vremena.

Kada će se to dogoditi?

- To ne znam. Bitno je da sa Slavenom izborim Europu - rekao je Vugrinec.

Nakon što je Lučko povelo sjajnim pogotkom Blagojevića, Davor Vugrinec izborio je u 32. minuti jedanaesterac i sam ga izveo.

 - Mogao sam postići još jedan pogodak, no udarac glavom na početku drugog poluvremena završio je pored vrata. Treba više sreće drugi put - istaknuo je.

Sjeća li se većine svojih pogodaka?

 - Ma ne. Sjećam se, naravno, prvog kada je mojim pogotkom Varteks pobijedio Zagreb. Sjećam sam da sam stoti pogodak postigao u susretu s Dinamom. Pedeseti? Ne znam, ali sigurno je bio u dresu Varteksa.

Koliko ćete dugo još igrati?

 - Sigurno još sljedeću sezonu. Imam volje i motiva.

 - Da smo pobijedili i da sam postigao još jedan pogodak onda bi to bio pravi poklon. No, nije ni ovako loše - rekao je Vugrinec, koji je jučer proslavio 37. rođendan.

 - Moram i zagalamiti na ove mlađe. To je za njihovo dobro - kaže Vuga.

Željko Kopić, trener Lučkog, žalio je zbog dva izgubljena boda.

 - Bez obzira na to što je gostima nedostajalo nekoliko važnih igrača, pokazali smo da se ravnopravno možemo nadmetati s momčadi koja se bori za Europu. Bili smo puno bliži pobjedi - rekao je Kopić, a Roy Ferenčina, trener gostiju, potvrdio je to kimajući glavom.

Ključne riječi

Komentara 5

NI
nisde
15:57 25.03.2012.

treba pogledati koliko je ovaj dripac odigrao utakmica u HNL-u,a koliko Cvitanović,koliko je ovaj promijenio klubova,i igrao bi do 50 jer mu je to jedini cilj.

SE
serđo
21:59 24.03.2012.

evo kokošaru, sad maši repom. ak ne uspiješ zabit još jedan nema veze, do 50e si ti spreman stajati na terenu i čekati još jedan penal.

SE
serđo
22:03 24.03.2012.

kaže on, ja to ne prati, a već pet godina poput beduina gleda di će jer mu je to jedini cilj, bez ikakvih emocija za bilo koji klub di je, samo ja pa ja. možeš ti zabit 1000 golova krivovrati, al sa cvitom nikad nećeš u istu rečenicu, klobučaru i seljoberu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije