Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBALIA

Vratara Antolovića ne zanima rekord

'Slavonija-Vinkovci-020809.-1 HNL. Cibalia-Slaven Belupo-7.Dino Kresinger,21.Mario Juric Photo: Goran Ferbezar /Vecernji'
'Goran Ferbezy\\u0308ar/ Vecernji list'
17.10.2009.
u 11:33

Tko je prije početka ovogodišnjeg prvenstva u Prvoj HNL uopće pomislio da će derbi 11. kola igrati - Cibalia i Karlovac!?

 I da će ta utakmica odlučivati o tome tko će biti, uvjetno rečeno, prvi pratitelj nedodirljivog Dinama? E pa, dogodilo se i to!

– Obje su momčadi odlično ušle u prvenstvo i kroz svoje igre pokazale da zaslužuju visok plasman. Iako cijenimo Karlovac, moji igrači u utakmicu ulaze sa željom da osvoje nova tri boda – rekao je Cibalijin trener Stanko Mršić, koji i u ovom susretu ima velikih problema s ozlijeđenim, bolesnim i kartoniranim igračima.

Uz već duže ozlijeđenog Bagarića, neoporavljene Kresingera i Leutara, Baraban je kažnjen s tri utakmice pa ni on neće biti u sastavu. Mršić smatra da je jedan od načina sigurne pobjede brz pogodak, jer Karlovčani su u dosadašnjim nastupima pokazali da se vrlo brzo otvaraju u kontru i polukontru, a brane se sa svih 11 igrača.

Gledatelji će imati priliku na djelu vidjeti i dvije čvrste obrane, jer Vinkovčani su loptu iz mreže dosad vadili samo triput, a Karlovčani jednom više. Naravno, tu je i 524 minute nesavladan domaći vratar Marijan Antolović.

– Nimalo se ne opterećujem tom brojkom, iako priznajem da godi. No, odmah bih potpisao da danas i budem savladan, ali da nakraju mi pobijedimo ! – rekao je Antolović, ističući da veliku ulogu u njegovim dobrim obranama i samo tri primljena gola ima cijela momčad.

– Cibalia na svakoj utakmici ide na tri boda, a posebno kada igra na domaćem terenu u Vinkovcima! I protiv Hajduka ovdje smo igrali na pobjedu pa zašto ne bismo i protiv Karlovca! – zaključuje Antolović čije su ovogodišnje dobre obrane natjerale i izbornika mlade reprezentacije Dražena Ladića da ga pozove na prošlotjednu kvalifikacijsku utakmicu protiv Srbije u Varaždinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije