Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPE RIJEČI

Vratar Španjolske o Modriću: Volio bih da cijeli svijet živi sport kao što to radi Luka

Kopenhagen:  UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska
Luka Stanzl/PIXSELL
17.06.2023.
u 15:01

Modrić je definicija nogometa. Napunit će 38 godina, ali ne prestaje trčati i ne gubi na kvaliteti, istaknuo je prvi vratar španjolske reprezentacije

Još mao je ostalo do velike finalne utakmice u Ligi nacija. Hrvatska reprezentacija se u nedjelju od 20 sati i 45 minuta bori protiv Španjolske za svoj prvi trofej.

Vratar španjolske reprezentacije i Athletic Bilbaa Unai Simon najavio je susret njegove nacionalne selekcije protiv Hrvatske u finalu Lige nacija. 

VIDEO - Kladionice ne vjeruju vatrenima, momčad Zlatka Dalića se opet podcjenjuje

- Da, Hrvati igraju jako, jako dobro. Imaju kvalitetu u veznom redu, znaju igrati ovakve utakmice. Moraš znati reagirati kada ti zabiju gol u 95. minuti i odvedu te u produžetke. Borbeni su - rekao je vratar španjolske reprezentacije.

Simon je pričao i o hrvatskom kapetanu Luki Modriću, protiv kojeg je često igra u španjolskoj La Ligi. Za našeg maestra veznog reda španjolski čuvar mreže ima samo riječi hvale.

VEZANI ČLANCI:

- Modrić je definicija nogometa. Napunit će 38 godina, ali ne prestaje trčati i ne gubi na kvaliteti. O njemu mogu govoriti samo dobrim riječima. U tim bi godinama rekao da mu je dosta pritiska, ali on se ne umara. Izgleda kao da ima 25 godina - istaknuo je Unai Simon, pa dodao:

- U Real Madridu igra na najvišoj razini. Talentiran je igrač, užitak ga je gledati. Moram cijeniti što imam priliku igrati protiv njega iako je suparnik. Volio bih da cijeli svijet živi sport kao što to čini Modrić.

ANKETA - Vjerujete li u pobjedu Hrvatske u finalu Lige nacija?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije