Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUIS DE LA FUENTE

Španjolski izbornik: Rodri i Modrić su dva najbolja u svijetu, ali Rodri je najbolji

UEFA Nations League - Semi Final - Spain v Italy
Wolfgang Rattay/REUTERS
17.06.2023.
u 13:07

Za mene je to jako izjednačena utakmica. Svi imamo neke svoje jače strane. Mi i Hrvatska smo pokazali da smo danas dvije najbolje reprezentacije u Europi - rekao je 61-godišnji strateg.

Protivnik hrvatske nogometne reprezentacije u finalu trećeg izdanja Lige nacija u nedjelju od 20 sati i 45 minuta je velebna reprezentacija Španjolske.

Nakon 2:1 pobjede u polufinalnom susretu u Enschedeu protiv Italije, španjolski izbornik Luis de la Fuente najavio je finalnu utakmicu.

- Za mene je to jako izjednačena utakmica. Svi imamo neke svoje jače strane. Mi i Hrvatska smo pokazali da smo danas dvije najbolje reprezentacije u Europi - rekao je 61-godišnji strateg.

VIDEO - Dalić otkrio što je rekao igračima: To je moja velika želja

Što ako njegova momčad ode u produžetke, pa kasnije i na jedanaesterce?

- Mislim da je moja momčad trenutno u najboljoj situaciji cijele sezone. Adrenalin ih nosi preko umora. Radili smo na penalima, oni nisu lutrija, moramo biti spremni - rekao je izbornik Španjolske, pa dodao:

- Pričao sam s igračima o svemu. Želimo pobijediti u 90 minuta. Oni su iskusniji i tih pola sata radi ključnu razliku. Ključne su glava i mirnoća, a Hrvatska to ima na jako visokoj razini.

VEZANI ČLANCI:

Na kraju je španjolski izbornik dobio pitanje o usporedbi dva ponajbolja vezna igrača današnjice, najboljeg igrača finala ovosezonske Lige prvaka Rodrija te jednog od najuspješnijih igrača u svjetskom nogometu u proteklih deset godina, Luku Modrića.

- Teško je reći tko je bolji. Mogu reći da su njih dvojica dva najbolja na svijetu na toj poziciji, ali već sam rekao da je Rodri najbolji veznjak na svijetu, ali m - rekao je Luis de la Fuente.

GALERIJA - Ovako su vatreni u čarobnoj 'domaćoj' atmosferi proslavili ulazak u finale Lige nacija    

UEFA Nations League - Semi Final - Spain v Italy
1/34

Komentara 1

T2
Tomo_20
14:33 17.06.2023.

Normalno da je za tebe tvoj najbolji celo jedan ali Modric je bog za vas cak i ti njemu trebas noge ljubit ko… jedan stari! Nadam se ovaj put da ce te dobit dobru lekciju od doktora Modrica ovaj put je nas pehar!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije