Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA NAVIJAČA

Vratar Dinama: Jedva čekam povratak BBB-a na Maksimir, to nam svima puno znači

Adrian Šemper
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/5
12.09.2016.
u 19:37

Dinamo se nakon prvenstvenog poraza (1:0) od Osijeka u potpunosti okreće Ligi prvaka. Vremena za "plakanje" nema, modri u srijedu gostuju kod Lyona. Zlatko Kranjčar u samo tri dana mora psihički podići svoju momčad, uvjeriti svoje igrače kako u francuskoj mogu do pozitivnog rezultata.

A u Lyonu bi Dinamo mogao imati i nekoliko debitanata u Ligi prvaka. Adrian Šemper sigurno će upisati svoj prvi nastup u najjačem klupskom nogometnom natjecanju, a ukoliko za dvoboj u Lyonu ne bude spreman Josip Pivarić, debitirat će i Borna Sosa. Dva mlada aduta modrih iz generacije 1998. godišta odlično su se snašle u seniorskom društvu, svakim danom postaju sve snažnije karike prve momčadi.

- Znali smo da će biti teško protiv Osijeka, nismo ih ni u jednom trenutku nimalo podcijenili. Na kraju smo izgubili, sada se okrećemo novoj utakmici i ogledu protiv Lyona. Nažalost, prekinuli smo taj niz nepobjedivosti na domaćim prvenstvenim utakmicama, ali takve se stvari događaju svim momčadima. Sada se dogodila nama - poručio je u razgovoru za Goal Adrian Šemper, a slično razmišlja i Borna Sosa:

- Teška utakmica, Osijek je ove sezone potpuno drugačija momčad nego lani. Dobro su ušli prvenstvo, dali nam taj nesretan gol i sačuvali svoju prednost. Mi smo dali sve od sebe, pokušavali izjednačiti, napadali smo i imali prigoda, ali lopta nije htjela u gol.

Adrian Šemper s nestrpljenjem iščekuje i povratak Bad Blue Boysa na maksimirske tribine:

- Svi jedva čekamo da se Bad Blue Boysi konačno vrate na tribine, pa da imamo još veću podršku naših navijača. Ne moram ni pričati koliko bi nam to svima značilo. Sjećam se, kao mali sam išao na utakmice Dinama, tada su bile pune tribine. Vjerujem da će Maksimir opet biti pun - zaključuje Šemper.

>> Što su još Adrian Šemper i Borna Sosa rekli pročitajte ovdje

Komentara 4

ZO
zoom
08:32 13.09.2016.

ako će BBB- i postati normalni navijači tj. bez baklji, vrijeđanja i nasilja, onda smo svi za njihov povratak...ali ako će nastaviti po starome, bolje da se uopće ne vraćaju...no poznavajući njihov mentalni sklop i te kako možemo očekivati da će raditi sra.nja...na žalost!

DU
Deleted user
04:51 13.09.2016.

Oce ti puno znaciti njihov povratak kad slucajno dobis baklju u glavu?

Avatar Bekrija
Bekrija
05:52 13.09.2016.

Zanimljivo kako su samo plaćenici kontra BBB a, da li je to zbog toga što ih je Dinamo prestao financirati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije