Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometaši Hrvatske

Vori: Eto, kad već pitate, očekujemo osvajanje zlata

rukometaši (1)
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/3
22.07.2012.
u 14:25

- Poznat nam je naš mentalitet koji priznaje samo zlato, ali i sam nastup na Olimpijskim igrama velika je stvar - kaže izbornik Goluža.

- Očekujemo zlato! Kad već pitate, eto vam i odgovora - izjavio je Igor Vori tijekom posljednje konferencije za novinare najboljih hrvatskih rukometaša uoči odlaska u London na Olimpijske igre.

Izbornik Goluža malo, ali samo malo, spustio je loptu.

- Poznat nam je naš mentalitet koji priznaje samo zlato, ali i sam nastup na Olimpijskim igrama velika je stvar za prezentaciju Hrvatske u svijetu. Opet svjesni smo svoje vrijednosti i iako svakog respektiramo nikog se ne bojimo. Idemo stepenicu po stepenicu - najavio je Goluža zadovoljan pripremama za OI.

Hrvatska reprezentacija putuje bez ozlijeđenih. Konačno je i Ivano Balić fit.

- Dobro sam, ali se treba pripaziti još ovih nekoliko dana. Spremni smo za prvu utakmicu protiv Korejaca koji su brzi i neugodni, ali i svi drugi su opasni u skupini i svi mogu proći - rekao je Ivano Balić najavljujući da će s ponosom posjetiti podzemnu stanicu u Londonu koja je dobila ime po tom najboljem svjetskom i hrvatskom rukometašu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije