Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRADICIJA KLUBA

VIDEO Modrić i suigrači dobili nove automobile. Pogledajte kojega je odabrao kapetan vatrenih

LaLiga - Atletico Madrid v Real Madrid
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/3
10.10.2023.
u 13:25

Zanimljiva je činjenica da je zadnji vezni, Aurelian Tchouameni, odabrao uzeti najjeftiniji ponuđeni model - i4 xDrive50, vrijedan 57.000 eura

Početkom nove sezone igrači i trener Real Madrida već tradicionalno dobivaju i nove automobile. Ove godine kraljevski je klub potpisao ugovor s BMW-om što znači da su članovi momčadi mogli birati između novih hibridnih modela, a klub je dobio priliku pohvaliti se kako automobili prve momčadi manje zagađuju okoliš.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

LaLiga - Atletico Madrid v Real Madrid
1/19

Modeli između kojih su mogli birati variraju u cijeni od najskupljeg XM do najjeftinijeg i4 xDrive50. Dobar dio igrača uzeo je najskuplji model. Tako će ovaj automobil, vrijedan 179.700 eura, od sada biti u garaži Judea Bellinghama, Thibauta Courtoisa, Kepe Arrizabalage, Danija Carvajala, Danija Ceballosa, Arde Gülera, Joselua i Rodryga.

VEZANI ČLANCI:

Kapetan hrvatske reprezentacije i dokapetan Reala, Luka Modrić, odlučio se za model naziva iX M60 koji stoji 140.400 eura. Motor razvija 619 konjskih snaga, a Modrić je dobio i personaliziranu boju. Zanimljiva je i činjenica da je zadnji vezni, Aurelian Tchouaméni, uzeo najjeftiniji ponuđeni model - i4 xDrive50, vrijedan 57.000 eura.

VIDEO Dalić: Livaja? Ne trošim energiju na one kojih nema. Razumijem ga i želim mu sreću

Komentara 1

Avatar zpAgram
zpAgram
02:43 11.10.2023.

jadnici, samo jedan auto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije