Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka za Rusanovu

Vlatko izbjegao TV-sraz, suparnika čeka u Westinu

markovic
Davor Puklavec/Pixsell
03.12.2010.
u 20:39

- Ne razmišljamo povećati broj zaštitara za Skupštinu, bit će ih kao i na svim dosadašnjim - najavljuje glavni tajnik Srebrić.

Iako su hateveovci zamislili više nego vruću emisiju "Otvoreno" na aktualnu temu situacije u HNS-u, u kojoj bi urednik i voditelj Mislav Togonal sučelio oba rivala, Vlatka Markovića i Igora Štimca, to se u četvrtak navečer ipak nije dogodilo.

- Točno je, s time da je Igor Štimac prihvatio otprve, a Marković je odbio nastupiti u takvoj emisiji - potvrdio nam je Togonal te dodao kako se nada da će Vlatko Marković idući put pristati na gostovanje.

Aktualni šef HNS-a čuva snagu za 17. prosinca i izbornu skupštinu koja će se održati u zagrebačkom hotelu Westinu u petak u 13 sati. Zasad nisu predviđene nikakve posebne mjere osiguranja iako kampanja možda nudi razloge za pojačan broj zaštitara...

– Ne razmišljamo na taj način, sve će biti po protokolu kao i na dosadašnjim skupštinama – rekao nam je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.

A aktualni predsjednik saveza Vlatko Marković svoj će izborni program predstaviti 10. prosinca (petak) oko podneva u Rusanovoj.

Iznimno će zanimljiv biti sastanak Izborne komisije Hrvatskog nogometnog saveza u utorak popodne u Rusanovoj. Naime, rješavat će se tri prijeporna slučaja uoči skupštine HNS-a. Na dnevnom redu bit će stanje u Udruzi prvoligaša, odlučit će se ima li Udruga pravo na predstavnike u Skupštini ili ne.

Moguća pat-pozicija

Drugi je slučaj vezan uz broj klubova u Brodsko-posavskoj županiji, podsjetimo da su iz te županije najprije poslali dopis u HNS u kojem piše da imaju 101 klub, no Reno Sinovčić osporava taj podatak i nudi tezu o 98 klubova! A razlika je u – jednom zastupniku! Ima li županija više od 100 klubova, tada ima pravo na tri zastupnika u Skupštini, ako ih je manje od 100, onda će županiju predstavljati dva zastupnika. U tom bi slučaju ukupan broj skupštinara bio 48, a tada je moguća i pat-pozicija.

Napokon, treći je slučaj vezan uz Dubrovačko-neretvansku županiju, koja je dala potpise potpore i Vlatku Markoviću i Igoru Štimcu! Izborna će komisija odlučiti koji je potpis valjan, analogno tome i koja je skupština valjana te koji će zastupnici predstavljati tu županiju na izbornoj skupštini. Izbornu komisiju čine tri člana – predsjednik je Stanko Hautz, članovi su još Siniša Petrović i Zlatko Nakić.

Komentara 12

KO
kocen
21:18 03.12.2010.

Ma gdje će Vlatko ako nije glatko,nezna on komunicirat sa novinarima ako nema par \"svojih\" oko sebe. Mogu mu postavit krivo pitanje pa će se pokazat kakva je sirovina. Markovića,Srebrića šutnut čim dalje od nogometa,a onda čemo vidjet dali Štimac govori istinu ili samo da dođe na vlast.

SA
santos008
21:44 03.12.2010.

Nama treba ko zna raditi ,nama ne treba govornika.Jebes\'\'ono\'\' :\'\'Drugovi i drugarice ,ja predlazem sebe\'\'

BU
budisvoj
00:00 04.12.2010.

Vlatko nije došao u OTVORENO jer čuva snagu...naime ovih dana mora na Vlašiću kopati \"ćumur\"(ugalj)za grijanje Rusanove....13....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije