Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugotrajni pregovori

Vlašić ima sve manje šanse za ostanak u Torinu: Planove Hrvata mogao bi pomrsiti Liverpool

Serie A - Atalanta v Torino
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
1/3
11.07.2023.
u 17:26

Torino s nudi malo manje od 10 milijuna eura, a londonski West Ham platio je Nikolu Vlašića čak 30 milijuna. Postoji međutim opcija da ga zamijene za stopera Peera Schuursa, no tu nadu mogao bi ugasiti Liverpool

Pregovorio Torina i West Hama o Nikoli Vlašiću i dalje traju, a pokretačka snaga iza Vlašićevog ostanka u Italiji je Ivan Jurić, hrvatski trener koji ga smatra jednim od ključnih igrača momčadi. Međutim, problem je iznos koji za njega traže Englezi. S CSKA su dogovorili iznos odštete u visini 30 milijuna eura, koji nisu još niti u cijelosti isplatili.

Torino s druge strane nudi malo manje od 10 milijuna eura, na što će londonski klub teško pristati. Međutim, talijanski mediji pišu da bi mogla postojati opcija za dogovor. West Ham razmatra dovođenje 23-godišnjeg stopera Peera Schuursa iz Torina.

GALERIJA Dinamo odigrao neriješeno protiv praške Sparte

Serie A - Atalanta v Torino
1/36

Dodaju kako su Talijani voljni odreći ga se ukoliko West Ham ponudi 20 milijuna eura i u dogovor uključi Vlašićev ostanak u Torinu. Ipak, novi igrač u utrci za Schuursa mogao bi spriječiti da se takav dogovor ikada realizira.

VEZANI ČLANCI:

Football Insider navodi kako je za stopera zainteresiran Liverpool. Pišu kako taj transfer potiče Pep Lijnders, suradnik Jurgena Kloppa. Prema navodima Tuttosporta, "crveni" su već poslali prvu ponudu od 30 milijuna eura, no Talijani su je odbili tražeći 40 milijuna. Ukoliko se transfer ostvari, Vlašić će imati jednu opciju manje za ostanak u Torinu.

VIDEO Napustio školu sa 16 godina, puši, jede kobasice i kroasane i najplaćeniji je hrvatski sportaš

Komentara 1

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
12:13 12.07.2023.

sretan je onaj tko se s njim pomogao. Koliko vrijedi govori činjenica da ga čak ni Hajduk ne zaziva 'Nikola, vrime je'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije