Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Vlašić i Santini strijelci, Rebić zaigrao, Kalinić u derbiju primio četiri gola

Nikola Vlašić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
23.09.2018.
u 21:42

Ante Rebić je zaigrao prvi put nakon SP-a, ušavši u igru za Eintracht protiv Leipziga u 69. minuti, završilo je 1:1

Nikola Vlašić ponovno je zabio gol! U velikom moskovskom derbiju 8. kola ruske lige donio je momčadi CSKA izjednačenje i bod (1:1) protiv Spartaka u 63. minuti, nakon što je Fernando doveo goste u vodstvo.

Hrvatski igrač je primio loptu na 20 metara od gola i krasno plasirao s ruba šesnaesterca uz samu vratnicu! Igrao je cijeli susret, a Bistrovića nije bilo.

>> Pogledajte razgovor s fotoreporterom kojem su vatreni promijenili život

Poredak nakon 8. kola: Zenit 22, Rostov 15, Spartak 15, Krasnodar 13 (7), CSKA 13, Ahmat 11, Orenburg 11, Rubin 11...

Bayer je u Leverkusenu golom Havertza s 1:0 pobijedio Mainz u utakmici 4. kola njemačke lige u kojoj su gosti ušli u povijest Bundeslige kao najmlađa momčad. Prvih 11 bilo je prosječne dobi 22 godine i 288 dana! Jedvaj je ostao na klupi Bayera.

Dok je Ante Rebić zaigrao prvi put nakon SP-a, ušavši u igru za Eintracht protiv Leipziga u 69. minuti. Završilo je 1:1 (Gelson Fernandes 26 / Forsberg 54 - 11 m).

U belgijskom derbiju 8. kola Lekin Club Brugge razbio je Gent u gostima s 4:0! Groenveld je načeo domaćina, a potom je još tri puta Lovru Kalinića matirao Wesley!

Kalinić i Karlo Letica branili su cijeli susret, Franko Andrijašević je počeo, pa izišao u 73. minuti, dok kod gostiju Mitrović nije ulazio s klupe, a Tomečak nije bio ni u kadru.

Anderlecht je u drugom nedjeljnom susretu preokrenuo i pobijedio Standard s 2:1. Gosti iz Liegea poveli su u 44. minuti, a izjednačio je Ivan Santini u 73. Prvi mu je to pogodak nakon pet utakmica posta za Anderlecht, već osmi ligaški ove sezone!

Nakon kornera je dočekao loptu koja je preskočila sve skakače na drugoj strani i opalio i pogodio suprotni kut! Pobjedu je donio Sanneh u 90.

Celtic je bez Benkovića i Šimunovića izgubio 2:1 kod Kilmarnocka, te je pao na šesto mjesto škotskoga prvenstva poslije šest kola!? Celtic ima deset bodova i svega šest postignutih pogodaka, a nakon valjda 'sto godina' na tablici ga je pretekao Rangers!

Komentara 4

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:23 23.09.2018.

Pisao sam već o tome kako Lovre Kalinić nije reprezentativni kalibar.... nesiguran i rupa na golu.

DU
Deleted user
10:40 24.09.2018.

čini se da će livaković ili letica vrlo brzo postati broj 1

ZC
zorro.cz
15:00 24.09.2018.

Nije on vrhunski golman. Na način na koji se on baca, prolazilo je 70-ih godina. A tad se još nije ni rodil. Ne znam iz kojeg je filma?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije