Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije godine

Vladar UFC-a: Stipe Miočić porukom oduševio navijače

Stipe Miočić
Foto: Fightsite
1/4
15.05.2018.
u 19:40

Miočićev sljedeći suparnik je Daniela Cormiera, a protiv njega će 7. srpnja na borilačkom spektaklu UFC 226 u Las Vegasu po četvrti put braniti pojas svjetskog prvaka

Američki borac hrvatskih korijenja Stipe Miočić već je dvije godine UFC-ov prvak u teškoj kategoriji.

Miočić je naslov osvojio protiv Fabricija Werduma na UFC-u 198 u Brazilu, a onda je pojas svjetskog prvaka obranio protiv Alistaira Overeema, Juniora dos Santosa i Francisa Ngannoua.

Posljednjom objavom na svom Instagramu naš je Stipe oduševio navijače te im poručio da još ne planira otići u mirovinu...

"Prije dvije godine postao sam prvak. Branio sam naslov tri puta i po tome sam postao rekorder. Kraj još nije ni blizu, a zbog Vas nikad neću stati", napisao je Stipe Miočić ispod fotografije na svom Instagramu.

Miočićev sljedeći suparnik je Daniela Cormiera, a protiv njega će 7. srpnja na borilačkom spektaklu UFC 226 u Las Vegasu po četvrti put braniti pojas svjetskog prvaka.

Komentara 2

IV
Ivicazgb
06:45 24.05.2018.

Stipe je kralj! Šteta što je Mirko dva koplja ispod njega...

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:11 15.05.2018.

Stipe Legenda!Hrvatski na nozi!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije