Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE ONA NJEMU

Više ne taje vezu: Američki tenisač priznao da je lud za prelijepom Splićankom!

Klara Mrčela
Foto: instagram.com/klaramrcela/
1/11
17.02.2021.
u 13:38

Mmoh je do prije nekoliko dana igrao na Australian Openu, međutim već u drugome kolu u tri seta ga je s turnira izbacio slavni Rafael Nadal

Michael Mmoh, 23-godišnji američki tenisač koji je osvojio juniorsko državno prvenstvo USTA 2016. godine i koji se trenutačno nalazi na 177. mjestu ATP ljestvice, upravo je potvrdio na svom profilu na Instagramu da se već neko vrijeme nalazi u vezi s Klarom Mrčelom, atraktivnom Splićankom koja studira na Sveučilištu Cleveland State i nastupa za tamošnju tenisku sveučilišnu momčad.

Klara Mrčela
1/6

Par je prilično dugo skrivao svoju vezu od radoznalih na društvenim mrežama, a da među njima vjerojatno nešto ipak ima, dalo se naslutiti kada je Mmoh u studenome 2020. godine jednu njezinu objavu prokomentirao riječju "moja".

"Pomozite mi da svojoj djevojci Klari poželim sretan rođendan. Prošlo je više od godinu dana otkako je volim i ona je pravi blagoslov", napisao je Mmoh u srijedu na svome profilu i pritom objavio nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

Mladi Amerikanac dosad nije otkrivao detalje iz svog privatnog života, a tome nije bila sklona ni lijepa Hrvatica.

Na Instagramu se zadnji put oglasila prije tjedan dana i to fotografijom na kojoj je možemo vidjeti u dresu spomenute sveučilišne momčadi. 

Mmoh je do prije nekoliko dana igrao na Australian Openu, međutim već u drugome kolu u tri seta s turnira ga je izbacio slavni Rafael Nadal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Mmoh (@michaelmmoh)

Komentara 5

TS
tsurusaki
14:05 18.02.2021.

Roditelji su vjerovatno odusevljeni...

Avatar CUBE
CUBE
20:21 17.02.2021.

Ufff dobra

DU
Deleted user
13:54 17.02.2021.

đes mala!? 🤭

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije