Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE SE NE SKRIVAJU

Potvrdili vezu! Slavni tenisač priznao da ljubi neodoljivu Riječanku

Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/8
04.01.2021.
u 11:32

Džumhur je inače na glasu kao veliki zavodnik, a mediji su ga vezali uz regionalne ljepotice Dejanu Živković, Rialdu Karahasanović i Helenu Topalović

Damir Džumhur, slavni sarajevski tenisač koji se trenutačno nalazi na 118. mjestu ATP ljestvice, po svemu sudeći skrasio se uz Barbaru Šegetin, atraktivnu Riječanku koja se proslavila kao reality zvijezda.

Džumhur i Šegetin u nedjelju su objavili identičan video na svojim profilima na Instagramu, tetovaže na njihovim rukama koje prikazuju simbol vječnosti.

Džumhur inače slovi kao veliki zavodnik, a mediji su ga vezali uz regionalne ljepotice Dejanu Živković, Rialdu Karahasanović i Helenu Topalović.

Nekadašnja stanarka Big Brothera do sada je dva puta bila zaručena, a javnost zna tek toliko da je donedavno bila u vezi s crnogorskim ugostiteljem koji ima kafiće po Beogradu.

Ključne riječi

Komentara 76

LI
Linomedo
12:23 04.01.2021.

ova sliči na ciganovića

GE
genex
12:12 04.01.2021.

hahaha.slavni.

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
12:28 04.01.2021.

Neprirodna žena preparirana operacijama teško može dugoročno pružiti iskreni odnos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije