Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIGO, BOBAN, ČEFERIN...

VIDEO Velike svjetske zvijezde stigle na Hvar, pogledajte kako je bilo

Hvar: Nogometne legende odigrale utakmicu u sklopu projekta "Nogomet u školama"
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/15
20.09.2022.
u 14:15

Nogometne zvijezde, predvođene predsjednikom UEFA Aleksanderom Čeferinom, Zvonimirom Bobanom, Darijom Srnom, Davorom Šukerom, Luisom Figom, Robbiejom Keaneom i Dejanom Savićevićem, družile su se i igrale s djecom na igralištu u u hvarskoj Križnoj luci.

Uoči sjednice Izvršnog odbora Europskog nogometnog saveza (UEFA) u Hvaru nogometne zvijezde, predvođene predsjednikom UEFA Aleksanderom Čeferinom, Zvonimirom Bobanom, Darijom Srnom, Davorom Šukerom, Luisom Figom, Robbiejom Keaneom i Dejanom Savićevićem, družile su se i igrale s djecom na igralištu u hvarskoj Križnoj luci.

>> Pogledajte video

Nogometne legende zaigrale su nogomet s hvarskim dječacima i djevojčicama na skraćenom terenu NK Hvara, a nakon ekshibicije ostale su na terenu slikajući se i dijeleći autograme

Riječ je o projektu "Nogomet u školama" koji promovira vrijednost omasovljenja nogometa i važnost razvoja tog sporta u školama. Utakmicom nogometnih velikana i hvarske djece otvorena je proslava UEFA Grassroots tjedna, a sudjelovala su djeca iz škola u Hvaru, Starom Gradu, Jelsi i Sućurju te djeca iz Udruge Sindrom Down 21 Split, koja igraju u Special Teamu Hajduk.

U utorak s početkom u 14 sati u hvarskom Arsenalu održat će se sastanak Izvršnog odbora UEFA-e na u kojem će se odrediti procedura ždrijeba kvalifikacija za EURO 2024. godine, a izabrat će se i domaćin trećeg EURA U-19 u futsalu, koji se održava u rujnu 2023.

 

Komentara 2

DU
Deleted user
19:45 20.09.2022.

Prije ili kasnije trebalo bi ograditi otoke, i mjesta, sva naselja gdje zive bogatiji, i gdje dolazi elita koji trazi mir, razonodu i mogu si priustiti sav svjetski Luxus! Jer svijet se krece u jednom pravcu! Monetarna diktatura! Isto kaoao u Keniji i na Malediven, debelu ogradu vojsku i policiju, da sirotinja ne smeta gospodi dok uziva !

Avatar Tombstone
Tombstone
16:04 20.09.2022.

Boban u istoj recenici s Figom? To mi nekaj ne ide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije