Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODNA SITUACIJA

Ante Čačić u velikim problemima, Dinamo na Kupu ima igrača za samo prvu postavu?

U 10. kolu HNL-a susreli su se Lokomotiva - Dinamo
Jurica Galoic/PIXSELL
19.09.2022.
u 22:48

Reprezentativne akcije prorijedile su svlačionicu Dinama i morat će se krpati za kup susret u rujnu.

Zagrebački Dinamo će u tijeku reprezentativnih akcija imati jednu utakmicu i to u domaćem kupu.

Prvi protivnik će biti niželigaš Borinci iz Jarmine, utakmica je na rasporedu 27. rujna, no Čačić mora dobro razmisliti kako će pokrpati ekipu jer na raspolaganju ima tek 13 igrača. 

Livaković, Josip Šutalo, Petković i Oršić pozvani su u hrvatsku A reprezentaciju, dok je Luka Ivanušec dobio pretpoziv. Štefulj i Marin pozvani su u U-23 reprezentaciju za prijateljski ogled s Katrom i neće stići na utakmicu Kupa. Martin Baturina je pozvan u U-21 reprezentaciju, kapetan Ademi je otišao igrati za reprezentaciju Sjeverne Makedonije, a Ristovski je ozlijeđen, inače bi i desni branič bio u kadru reprezentacije.

Luka Menalo nastupat će za susjednu Bosnu i Hercegovinu, Azerbajdžan će u Ligi nacija igrati protiv Slovačke i Kazahstana, a poziv je dobio Mahir Emreli.

Sadegh Moharrami će s reprezentacijom Irana boraviti na pripremama u Austriji od 17. do 28. rujna i odigrati dvije prijateljske utakmice, dok je Josip Drmić dobio pretpoziv za Švicarsku, kao i Robert Ljubičić za  reprezentaciju Austrije koja je zadnji protivnik Hrvatskoj u Ligi nacija.

Ako se ne aktiviraju pretpozivi, Čačić će za vrijeme pauze na raspolaganju imati tek 13 igrača dostupnih za igru. To su: vratari Danijel Zagorac i Ivan Nevistić, zatim Rasmus Lauritsen, Luka Ivanušec, Josip Drmić, Robert Ljubičić, Petar Bočkaj, Josip Mišić, Kevin Theophile-Catherine, Marko Bulat, Dino Perić, Dario Špikić i Emir Dilaver.

Postoji mogućnost kako će Dinamo priključiti i nekolicinu juniora kako bi se popunio zapisnik. 

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

 

Komentara 5

SE
Senior2
08:10 20.09.2022.

I ovaj sastav Dinama je prejak za HNL, kamoli za Borince

Avatar antikomunist6
antikomunist6
17:52 20.09.2022.

Probleme nema Dinamo ali mislim da znam tko ih ima! I to velike!

BE
Berri
11:41 20.09.2022.

Sramotno je uopće pisati da je Dinamo u problemima. Ovi igrači su na raspolaganju: Zagorac, Lauritsen, Ivanušec, Josip Drmić, Robert Ljubičić, Petar Bočkaj, Josip Mišić, Kevin Theophile-Catherine, Marko Bulat, Dino Perić, Dario Špikić i Emir Dilaver. Uz ove, Dinamo imaa još 10 igrača koji su Rimac Nevera za Jarminu. Dinamo nikada nije bio jači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije