Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB ZVIJEZDA

VIDEO Vatreni svjedočili kaosu poslije utakmice. Zvijezde Citya i Fluminensea na rubu tučnjave

Club World Cup - Final - Manchester City v Fluminense
AMR ABDALLAH DALSH/REUTERS
23.12.2023.
u 08:17

Zaiskrilo je po završetku utakmice, sukobili su se Kyle Walker i Felipe Melo, situacija je umalo eskalirala i moglo je doći do ozbiljne tučnjave.

Nogometaši Manchester Cityja novi su klupski prvaci svijeta nakon što su u finalnom ogledu u saudijskom gradu Jeddah pobijedili brazilski Fluminense sa 4-0 (2-0). Za oba kluba bilo je to prvo finale klupskog svjetskog prvenstva, a City je do pobjede stigao rutinski osvojivši tako peti trofej u ovoj godini nakon naslova engleskog prvaka i FA kupa, pobjednika Lige prvaka, te europskog Superkupa.

GALERIJA City je postao svjetski klupski prvak

Club World Cup - Final - Manchester City v Fluminense
1/10

Golove za "Građane" zabili su Julian Alvarez (1, 88), Nino (27-ag) i Phil Foden (72). Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić za City je igrao od 60. minute, dok je Joško Gvardiol ušao u igru u 74. minuti.

Zaiskrilo je po završetku utakmice, sukobili su se Kyle Walker i Felipe Melo, situacija je umalo eskalirala i moglo je doći do ozbiljne tučnjave. Nogometaši obje momčadi morali su se umiješati kako bi spriječili tučnjavu u koju su krenuli zvijezde Citya i Fluminensea. Na snimci se vidi da je Melo bio taj koji je prvi krenuo u fizički obračun, ali to nije nikakva novost. 

VEZANI ČLANCI:

Melo je također optužbio Jacka Grealisha da je provocirao navijače vikanjem 'ole', ali Englez je to odmah demantirao na društvenim mrežama. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije