Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLEDAMO DVA HRVATA

Kovačić večeras može ispisati povijest klupskog SP-a. Evo gdje gledati dvoboj Citya i Fluminensea

storyeditor/2023-12-21/PXL_REU_181223_107675837.jpg
22.12.2023.
u 12:15

Za ljubitelje nogometa u Hrvatskoj vjerojatno će važan biti podatak iz engleskih medija koji najavljuju da bi vatreni dvojac Gvardiol – Kovačić utakmicu trebao započeti u početnom sastavu.

Manchester City i Fluminense sastaju se danas u finalu nogometnog klupskog SP-a. I jednima i drugima ovo je premijerni nastup na ovom natjecanju, a engleski klub je veliki favorit po svim procjenama, i stručnim i kladioničarskim. No, to ne znači da će osvajaču Lige prvaka biti lako, pogotovo ako se u obzir uzme činjenica da Guardiola na raspolaganju neće imati trojicu svojih (po)najboljih igrača – Kevina de Bruynea, Erlinga Haalanda i Jeremyja Dokua.

GALERIJA City večeras lovi trofej u finalu svjetskog klupskog prvenstva

storyeditor/2023-12-21/PXL_REU_181223_107675837.jpg
1/45

Za ljubitelje nogometa u Hrvatskoj vjerojatno će važan biti podatak iz engleskih medija koji najavljuju da bi vatreni dvojac Gvardiol – Kovačić utakmicu trebao započeti u početnom sastavu. Kova je ovo natjecanje osvajao već s Realom i Chelseajem, a eventualnim današnjim trijumfom postao bi prvi igrač u povijesti koji je ovo natjecanje osvojio s tri kluba. I njegov trener Pep Guardiola mogao bi se upisati u povijest jer s dosadašnja tri naslova (dvaput s Barcelonom i jednom s Bayernom) izjednačen je s Carlom Ancelottijem, a danas bi na vrhu mogao ostati sam.

VEZANI ČLANCI:

Što se tiče Fluminense, osvajača Copa Libertadoresa, on se oslanja na iskustvo pa će tako njihov vratar Fabio s 43 godine postati najstariji u ovom natjecanju. Prijenos utakmice možete pogledati od 19 sati na trećem programu Arenasporta. 

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
13:33 22.12.2023.

"... trebao započeti u početnom sastavu."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije