Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA U drugim susretima četvrtfinala za najveće iznenađenje pobrinuli su se košarkaši Montepaschi Siene u Ateni

Video: Uzbuđenja drugih četvrtfinalnih susreta

27.03.2009.
u 11:50

CSKA Moskva - Partizan 77:50
- Možda je glupo nešto prigovarati kada izgubite 30 razlike, ali možda su baš takvu misiju imali suci na ovoj utakmici. Možda su trebali namjestiti pobjedu CSKA od toliko razlike da ubiju svaki motiv u meni i mojim igračima prije treće utakmice u Beogradu - rekao je trener Partizana Duško Vujošević nakon drugog poraza u Moskvi.

Panathinaikos - Montepaschi Siena 79:84
Košarkaši talijanske Montepaschi Siene došli su do velike pobjede u Ateni. U drugoj utakmici četvrtfinala Eurolige pobijedili su Panathinaikos 84-79 i tako izjednačili na 1-1.

Terrell McIntyre je sa 24 poena bio najbolji strijelac utakmice, dok je Litavac Kaukenas dodao 22, uz četiri ukradene lopte i tri asistencije. Kod domaćina je najbolji bio Mike Batiste sa 16 poena.

Barcelona - Tau Ceramica 85:62
Barcelona je napokon pobijedila TAU Ceramicu na svom parketu, nakon dva uzastopna poraza ove sezone (domaće prvenstvo i prva četvrtfinalna utakmica Eurolige), te time, kao i Siena, izjednačila seriju na 1-1.

Treću četvrtinu je Barcelona dobila 14-7, posljednju 25-15 i na kraju lako pobijedila 85-62. No, sada imaju daleko teži posao, moraju u gostima nadoknaditi jedan poraz.

Olympiakos - Real Madrid 79:73
Košarkaši grčkog Olympiacosa i drugi put su u četvtrfinalu Eurolige pobijedili madridski Real, te došli na korak od četvrtfinala. U četvrtak je u Pireju bilo 79:73.

Hrvatski košarkaš Nikola Vujčić ponovno je bio jako bitna karika u domaćem lancu, baš kao i u prvom ogledu ove dvije momčadi. Za 26 minuta na parketu je postigao 14 poena, uz po tri skoka i asistencije. Pogodio je tri šuta od pet za dva poena, promašio je jednu tricu, a sa linije slobodnih bacanja je gađao 8-12.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije