Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ SIMULIRANJA

VIDEO Stravu na terenu pretvorila u herojski potez! Šakama namjestila iščašeno koljeno

Jane O'Toole
Foto: Twitter/St Mirrent WFC
1/2
21.02.2020.
u 22:23

Sada nam iz Škotske stiže snimka kojom je jedna žena pokazala svim velikim zvijezdama kako se treba ponašati prema nogometnoj igri

Ljubitelji nogometa često ističu kako je najveća mana današnje igre simuliranje igrača, posebno kada je u pitanju iznuđivanje najstrožih kazni ili krađa vremena kada njihova momčad vodi. Suci često 'nasjednu' na pretjeranu glumu, posebno velikih zvijezda poput Neymara te time još više isfrustriraju gledatelje. 

Nakon što izgledaju kao da su spremni za bolnicu, posebice kada ih doktori iznose izvan terena, uz pomoć 'čarobnog' spreja, igrači ubrzo utrčavaju na teren kao da se ništa nije dogodilo, a u slučaju da igraju na gostujućem terenu, dočekaju ih salve zvižduka.

Postoje i oni igrači koji igraju i spremni su postaviti glavu tamo gdje neki ne bi ni kopačku, a kao primjer možemo se prisjetiti našeg Vedrana Ćorluke koji je krvave glave nastavio igrati utakmicu na Europskom prvenstvu u Francuskoj i time postao idol mnogih.

Sada nam iz Škotske stiže snimka kojom je jedna žena pokazala svim velikim zvijezdama kako se treba ponašati prema nogometnoj igri. Kapetanica St Mirrena Jane O'Toole u jednom je startu iščašila patelu desnog koljena  te ju udarcima šake vratila na mjestu. Naravno, ako vam se to ikada dogodi pričekajte hitnu pomoć, ali volja za igrom kod O'Toole je bila prejaka te je ona udarcima šake vratila patelu na mjesto i odigrala idućih 40-ak minuta.

Dodajmo kako je rezultat u tom trenutku rezultat bio 6-0 za protivnice, ekipu Invernessa. 

>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020. 


 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
06:24 22.02.2020.

Žene inače bolje trpe bol, psihički su stabilnije i jače što mogu zahvaliti svojem ženskom hormonu koji ih štiti u životu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije