Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENO O SVEMU

Igrač Crvene zvezde žestoko prozvao Srbe i otkrio problem: Prošlo je 30 godina!

Tomane
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
21.02.2020.
u 19:05

Njegov intervju nije prošao nezapaženo kod naših susjeda jer je Tomané prilično otvoreno pričao o problemima za koje smatra da se ne rješavaju u Srbiji

Tomané je portugalski nogometaš i aktualni napadač Crvene zvezde koji je prošlog ljeta stigao u Beograd, a sada se nakon pola godine medijima u rodnom Portugalu odlučio otvoriti i otkriti kakvi su mu dojmovi nakon što je više od šest mjeseci u glavnom gradu Srbije. 

Njegov intervju nije prošao nezapaženo kod naših susjeda jer je Tomané prilično otvoreno pričao o problemima za koje smatra da se ne rješavaju u Srbiji. 

- U Portugalu se igra otvorenije nego u Srbiji. Imamo taktički bolje trenere, a i broj naših trenera u svijetu ide u tome u prilog. I u Srbiji stvari idu na bolje što se toga tiče, ali problem je što samo četvero stranaca mogu igrati. To smeta kvaliteti nogometa - započeo je napadač koji je između ostalog komentirao i tamošnje navijače.

- Naprave sjajnu atmosferu, posebno naši navijači na derbijima s Partizanom. Vole nogomet i prate ga. Crvena zvezda je veliki klub koji ima milijune navijača, veliku povijest, bila je prvak Europe, ali mislim da i navijači moraju mijenjati mentalitet. Ovo nije Zvezda od prije 30 godina, nije veliki igrač u Europi. Druga su vremena, Srbija je sada zemlja s poteškoćama... - poručio je Tomané koji je poručio kako je glavna razlika između Srba i Portugalaca - mentalitet

- U Portugalu stalno učimo kako bismo bili bolji. Zato smo i postali nogometna velesila, a u Srbiji nisu otvoreni za učenje od uspješnih stranaca. Dok to ne naprave neće napredovati - iskreno je rekao Portugalac, prenosi Alo.

>>> Pogledajte druženje igrača Dinama i misica

 

Ključne riječi

Komentara 8

ČV
čača vrati se
20:23 21.02.2020.

i više od 30 godina poremečaja jednostavno retardi da ne kazem ko Milanović šaka j...a

TA
Tajkunkomunjara
19:21 21.02.2020.

Nakon 30 godina ,gdje smo iz jednog broda sjeli svako u svoj camac ,vidljivo je koliko su Srbi i ostali narodi zapravo isli na Hrvatski i Slovenski pogon ,Slovenci ko braca Sinkovic odose a mi se usporavamo da nas Srbi dostignu

PL
Playmaker
22:42 21.02.2020.

ma koga briga za jad i bjedu i srpe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije