Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njihov favorit na sp

VIDEO Građane Sarajeva pitali su hoće li navijati za Hrvatsku ili Srbiju, evo njihovih odgovora

Screenshot Dnevni Avaz
19.11.2022.
u 08:25

Zanimljiva anketa provedena je na ulicama Sarajeva, evo što su rekli stanovnici BiH prijestolnice.

Poznati BiH medij Dnevni Avaz proveo je anketu na ulicama glavnog BiH grada Sarajeva i pitao je prolaznike na ulicama za koga će navijati. 

Dobili su na izbor svoje najbliže susjede: Hrvatsku ili Srbiju, pošto se Bosna i Hercegovina nije kvalificirala pa će zmajevima Brazil 2014. godine za sada ostati jedini Mundijal.

Među provedenom anketom, velika većina se odlučila da će navijati za Zlatka Dalića i Hrvatsku, dok je jedan prolaznik izjavio kako će biti uz Srbiju jer imaju jaku ekipu. 

Hrvatska u Kataru igra u skupini F s Belgijom, Marokom i Kanadom, a Srbija u skupini G s Brazilom, Kamerunom i Švicarskom.

Komentara 13

GA
Gajger
10:27 19.11.2022.

Za one koji ne vjeruju u istinitost ove izjave, nek si na youtubeu pogledaju sarajevsku proslavu pobjede Turske protiv Hrvatske na EP

Avatar OliveP.
OliveP.
08:52 19.11.2022.

Iskreni su. Kad te na prepad uhvati, istinu prvo kažeš.

HE
Herceg56
08:40 19.11.2022.

Neka navija svak za svoje i to je normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije