Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAO ZA NAS

VIDEO Srpski komentator bio je utučen, ali Slovenac je euforično proslavio golčinu Brune Petkovića

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/147
16.06.2023.
u 08:22

Hrvatska nogometna reprezentacija pratila se i susjedstvu kada je u pitanju polufinalni dvoboj Lige nacija protiv Nizozemske

Dinamov napadač Bruno Petković bacio je u trans oko 20 tisuća hrvatskih navijača u Rotterdamu sjajnim pogotkom u 98. minuti utakmice protiv Nizozemske (4:2). Odvažio se Petković na jedan dalekometni projektil i može se reći da je iznenadio golmana Oranja i domaćin se više od tada nije vratio u utakmicu.

Srpski komentator na Arena Sportu bio je blago rečeno tužan nakon što smo zabijali pogotke Nizozemcima, dok je njihove zgoditke dosta euforično proslavio. Više o tome možete pročitati OVDJE, a nije neobično da srpski komentatori ne vole uspjehe naše reprezentacije što su pokazali više puta. 

GALERIJA Polufinale Lige nacija: Hrvatska - Nizozemska 

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
1/416

Međutim, zato je slovenski komentator na Sport Klubu bio oduševljen nakon što smo poveli 3:2, ipak smo mi puno bliži nego Nizozemci. Pogodak Petkovića slovenski novinar Tim Obrez opisao je kao pravu golčinu, a njegovu ushićenu reakciju možete pogledati OVDJE

VEZANI ČLANCI:

Inače, hrvatski protivnik u finalu bit će Španjolska koja je slavila protiv Italije u europskom klasiku, a više informacije o borbi za zlato možete pročitati OVDJE

Komentara 18

Avatar rubinet
rubinet
15:45 16.06.2023.

Čemu čuđenje na Slovenčevu reakciju? Hrvati i Slovenci su prijatelji. Slovenci su jedini susjedi s kojima nikad nismo ratovali.

ZA
zagabria1
09:20 16.06.2023.

I tako zahvaljujući domaćim odnarođenim političarima koji su jeftino rasporodali sve pa i medije srpskoj strani, mi smo sada prisiljeni gledati njihove programe i tugovanje kada zabijemo gol. Odličnu smo si državu napravili, samo trebamo uvesti političare iz Japana.

RE
Refkomir
10:04 16.06.2023.

A sto bi to nama uopce bilo bitno? Cemu uopce ovaj clanak o srpskoj reporterskoj tugi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije