Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun na košarci

VIDEO Skandalozno ponašanje: Potezali su šake, čak i stolce kao da su u birtiji!

Tučnjava
Foto: Screenshot
22.01.2020.
u 11:17

Sukob je eskalirao samo koju sekundu uoči isteka vremena

Dvoboj dvaju sveučilišnih rivala, momčadi Kansasa i Kansas Statea, obilježila je žestoka tučnjava u posljednjim sekundama utakmice. Letjele su šake na sve strane, a igraču Kansasa Silviju de Sousi u jednome trenutku na um je palo i zgrabiti stolac u želji da njome nekoga tresne.  

De Sousa je upravo bio taj koji je i zakuhao čitavu nevolju i to tako što je ostao mudrovati iznad DaJuana Gordona kojem je prethodno stisnuo blokadu. 

Igračima suparniče momčadi, ionako nervoznima zbog teškog poraza (60:81), ta se gesta nimalo nije svidjela, pa je u trenutku nastala sveopća tučnjava u koju su se umiješali i gledatelji.

Predstavnici obje momčadi izrazili su duboko žaljenje zbog ponašanja svojih košarkaša, najavili žestoke kazne, a hoće li igrači u međuvremenu jedni drugima oprostiti, doznat ćemo već 29. veljače kada se sastaju ponovno.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
21:52 22.01.2020.

Preplanuli dečki se vraćaju korijenima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije